Super Κική και Andreea Boboc: «Μας ενώνει η φυλακή, εκεί γνωριστήκαμε» - Μια ιστορία ζωής

Η Super Κική μαζί με την Andreea Boboc βρέθηκαν στο πλατό του Στούντιο 4 όπου μίλησαν για όσα τις ένωσαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.Η Super Κική και η φίλη και συνέταιρός της Andreea Boboc ήταν καλεσμένες στον καναπέ του Στούντιο 4, όπου παραχώρησαν μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και…

Ενώ συνέχισε μιλώντας για την γνωριμία της με την Andreea και τις δυσκολίες που τις έφεραν ποιο κοντά: «Με την Andreea γνωριστήκαμε όταν εγώ ήμουν στις φυλακές ανηλίκων και από κάτω ήταν κρατούμενες

με ανήλικα παιδιά. Δεν μιλούσε ελληνικά, γραφτήκαμε στο πρόγραμμα απεξάρτησης την ίδια περίοδο και μας έβαλαν στο ίδιο κελί. Σιγά-σιγά με παντομίμα συνεννοηθήκαμε, ήταν ήδη έγκυος εκείνη. Μου έμαθε να πλένω τα ρούχα μου στο χέρι, να μαγειρεύω», είπε σχετικά.

Και οι δύο πέρασαν δύσκολα και λόγω των οικογενειών τους. Η Andreea δήλωσε πως μεγάλωσε σε βίαιο περιβάλλον, μέχρι που έμπλεξε με ουσίες και κατέληξε στη φυλακή.
Μεταξύ άλλων, και οι δύο ανέφεραν το πώς τις αντιμετωπίζει ο κόσμος, γνωρίζοντας ότι έχουν εκτίσει ποινή στη φυλακή, αλλά κι αν οι ίδιες έχουν συγχωρέσει τον εαυτό τους για τα λάθη του παρελθόντος: «Τώρα αρχίζουμε και μας συγχωρούμε», είπαν στην εκπομπή. Συγκεκριμένα η Super Κική δήλωσε πως ο κόσμος την αντιμετωπίζει άλλες φορές εχθρικά κι άλλες φιλικά. Ανάλογη είναι και η δική της διάθεση.

Δείτε το απόσπασμα:

Η σχέση τους οδήγησε και σε ένα επιχειρηματικό project πο βρήκε ανταπόκριση από τρεις επενδυτές dragons στο Dragons'Den του ΑΝΤ1.

Το Instagram έχει αποφέρει στην Super Κική πολλά χρήματα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super Κική, Andreea Boboc, Μας,Super kiki, Andreea Boboc, mas