Skype: Πώς θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή για δωρεάν βιντεοκλήσεις

H δημοφιλής εφαρμογή Skype είναι δωρεάν και εύκολη στη χρήση. Πώς μπορεί να σας χρησιμεύσει στο μέσο της πανδημίας του κορονοϊού.

«Μένουμε σπίτι» - όπως λέγεται και η σχετική καμπάνια που τείνει να γίνει παγκόσμιο trend - για να εμποδίσουμε τη διασπορά του κορονοϊού, γεγονός που οπωσδήποτε αλλάζει τις συνήθειες μας σε πολλούς τομείς.

Ευτυχώς, δεν είναι λίγα τα ψηφιακά εργαλεία που βρίσκονται στη διάθεση μας προκειμένου να επικοινωνούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή να βοηθήσουν όσους έχουν στραφεί

στην τηλεργασία για τη διάρκεια της πανδημίας.

Ένα απ΄πο αυτά τα εργαλεία είναι το Skype, μια εφαρμογή σύνδεσης με συνανθρώπους μας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, μέσω κινητών συσκευών, PC ή του Alexa.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής, «τα μηνύματα κειμένου του Skype και οι ασύγκριτες φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις απλοποιούν την ανταλλαγή εμπειριών και τη συνεργασία. Έχει σχεδιαστεί τόσο για συνομιλίες ένας προς έναν όσο και για ομαδικές συνομιλίες». 

Εξάλλου, «με το Skype, μπορείτε να διοργανώσετε συσκέψεις και να κάνετε σπουδαία πράγματα με την ομάδα εργασίας σας, να μοιραστείτε μια ιστορία ή να γιορτάσετε γενέθλια με τους φίλους και την οικογένειά σας καθώς και να μάθετε μια νέα δεξιότητα ή χόμπι με έναν δάσκαλο. Η χρήση του Skype είναι δωρεάν για την αποστολή μηνυμάτων και την πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων με ομάδες έως 50 ατόμων!».

Πώς μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή

Αν θέλετε να κατεβάσετε την εφαρμογή, δεν έχετε παρά να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής, να επιλέξτε το είδος της συσκευής (κινητό, ταμπλέτα, PC) ή το λειτουργικό που σας ενδιαφέρει (Windows, iOS, Linux κ.λπ.) και να σώσετε ή να ανοίξετε το αρχείο SkypeSetup.exe που θα κατέβει.

Όσοι έχουν Windows 10 θα ανακατευθυνθούν στο Microsoft Store από όπου θα ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Εν συνεχεία, δημιουργείτε το προφίλ σας (όνομα, κωδικός ασφαλείας, mail, χώρα κλπ.) και είστε έτοιμοι να μιλήσετε με όσους άλλους χρήστες διαθέτουν την εφαρμογή, σε... απόσταση ασφαλείας.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα