Pop Smoke: Νεκρός ο ανερχόμενος ράπερ - Ένοπλη επίθεση αγνώστων στο σπίτι του

Νεκρός είναι ο ράπερ Pop Smoke μετά από εισβολή ένοπλων στο σπίτι του στα ξημερώματα 

Στις 04:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης δύο κουκουλοφόροι άνδρες, εισέβαλαν στο σπίτι του ράπερ Pop Smoke στη γειτονιά Hollywood Hills στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται αμερικανικά ΜΜΕ.

Οι δύο ένοπλοι φέρονται να πυροβόλησαν πολλές φορές

τον Pop Smoke, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιατρικό κέντρο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι δύο δράστες έφυγαν πεζή και μέχρι αυτή τη στιγμή οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί ούτε έχουν ταυτοποιηθεί.

Παραμένει ασαφές αν ο Pop Smoke τους γνώριζε. Ένας άνδρας συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό.

Ο Pop Smoke κυκλοφόρησε τον Ιούλιο το πρώτο του mixtape, με τίτλο «Meet the Woo» και ένα από τα τραγούδια του, το «Welcome to the Party», συγκαταλέγεται στις μεγάλες επιτυχίες του καλοκαιριού.

Λίγες μέρες πριν τον θάνατό του είχε κυκλοφορήσει και δεύτερο mixtape με τίτλο «Meet the Woo 2».

Ο Pop Smoke είχε γεννηθεί τον Ιούλιο του 1999 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Το όνομά του ήταν Bashar Barakah Jackson, η μητέρα του ήταν από την Τζαμάικα και ο πατέρας του από τον Παναμά.

Έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην εκεί μουσική σκηνή το 2018. Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι το Pop Smoke είναι συνδυασμός δύο ψευδωνύμων, του Papa, όπως τον αποκαλούσε έτσι η γιαγιά του και του Smoke Oh Guap όπως τον αποκαλούσαν έτσι οι παιδικοί του φίλοι. 

Αργότερα σήμερα, η Νίκι Μινάζ πόσταρε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία του στο Instagram, γράφοντας: «Η Βίβλος μάς λέει ότι η ζήλια είναι τόσο σκληρή όσο και ο τάφος. Απίστευτο. Rest In Peace, Pop»:

 

Keywords
Τυχαία Θέματα