Olivia Newton John: Πέθανε η πρωταγωνίστρια του Grease

Πέθανε η Olivia Newton John. Η σπουδαία καριέρα της και η συνεργασία που άφησε εποχή.Πέθανε, σε ηλικία 73 ετών, η διάσημη Αγγλο-Αυστραλέζα τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός, χορεύτρια, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια Olivia Newton John. Έλαβε τέσσερις φορές βραβείο Grammy και μπήκε πέντε φορές στο number-one και δέκα…

Olivia Newton John: Η μάχη της με τον καρκίνο

Όπως έγραψε ο σύζυγός της, Τζον Ίστερλινγκ: «Η Olivia Newton John πέθανε ειρηνικά

στο ράντσο της στη νότια Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

Αντί στεφάνων και λουλουδιών, η οικογένεια ζήτησε να γίνουν δωρεές στη μνήμη της στο Ίδρυμα που φέρει το όνομά της (Olivia Newton-John) για την έρευνα κατά του καρκίνου.

Η Olivia Newton John γεννήθηκε στη Βρετανία στις 26 Σεπτεμβρίου 1948 και σε ηλικία 6 ετών μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Αυστραλία. Κέρδισε 4 βραβεία Grammy, ενώ η φήμη της εκτοξεύτηκε παγκοσμίως από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο μιούζικαλ Grease.

{https://www.facebook.com/olivianewtonjohn/posts/pfbid0G8HA6NM3od3k81eeTVFDfY1HPrmv3SpHL8h67hn5BJ81CrxvMHc2VKAvCacb5Aswl}

Υπενθυμίζει πως η Olivia Newton John αποτέλεσε «σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για περισσότερα από 30 χρόνια», καθώς μοιράστηκε τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού. Σήμερα, 8 Αυγούστου του 2022, η Olivia Newton John νικήθηκε τελικά από τον καρκίνο, που επέστρεφε ξανά και ξανά στη ζωή της. Η αγώνας της για ζωή, συγκινεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα