Natalia Garibotto: Το μοντέλο από την Βραζιλία που δέχεται «ανήθικες» προτάσεις στο Instagram

Η Natalia Garibotto είναι μια σέξι Βραζιλιάνα μοντέλο με υπέροχες καμπύλες και ανέβαζει φωτογραφίες στο Instagram, τον οποίο χρησιμοποιεί για να αποπλανεί τους 2,1 εκατ. ακόλουθους της.

Η σέξι  Natalia Garibotto, η οποία ζει στο Μαϊάμι ξέρει πραγματικά πως να τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό, καθώς διαθέτει πλούσιες καμπύλες, τις οποίες επιδεικνύει φορώντας μπικίνι που μόλις τις συγκρατούν.

Η 26χρονη κερδίζει σχεδόν 570.000 δολάρια ετησίως, χάρη στις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο η φήμη στα social media έχει μερικά μειονεκτήματα, καθώς έχει λάβει μερικά σοκαριστικά μηνύματα από τους οπαδούς της, με μερικούς να της προσφέρουν μια πτήση πρώτης θέσης για το Ντουμπάι και χιλιάδες δολάρια για να περάσουν μια νύχτα μαζί της.

Πολύ πριν από τη δημιουργία του λογαριασμούς της στο Instagram της, δημιούργησε το λογαριασμό της στο Twitter τον Μάιο του 2011, και από τότε άρχισε δειλά-δειλά τα βήματα στο χώρο της showbiz και από τότε δεν το εγκαταλείψετε πότε. Είναι κορίτσι με πτυχίο αφού έχει σπουδάσει το δίκαιο των επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, και πήρε το πτυχίο της μέσα στο 2016, Νομική, σύμβουλος επιχειρήσεων.

Ζει στο Μαϊάμι της Φλόριντα κι έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό που ονομάζεται Andrew, και παλαιότερα ήταν γνωστή για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα της Cleveland Cavaliers, Kyrie Irving. Ταξιδεύει όλο τον κόσμο, και επιδείκνυε τα κάλλη της σε φωτογραφίες που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

 

{https://www.instagram.com/p/CBD1Uj3HSpj/}

{https://www.instagram.com/p/CAvRLQFHmXD/}

{https://www.instagram.com/p/CAssR1onKEM/}

{https://www.instagram.com/p/CAF_UFBAOZV/}

{https://www.instagram.com/p/B_0EemUHVm_/}

{https://www.instagram.com/p/B_c4A9FHBjN/}

{https://www.instagram.com/p/B--SFhZnh0x/}

Keywords
Τυχαία Θέματα