My Style Rocks: Πρεμιέρα με επική ατάκα της Σοφίας Χατζηπαντελή στην Κατερίνα Καραβάτου

Από τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ, η Σοφία Χατζηπαντελή «έκλεψε» τις εντυπώσεις.Η τηλεοπτική σεζόν άρχισε και επίσημα τη Δευτέρα (11/09), με το «My Style Rocks» να επιστρέφει ανανεωμένο στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου και κριτές τον Στέλιο Κουδουνάρη, τον…

Μάλιστα, ήδη από τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας του «My Style Rocks», η Σοφία Χατζηπαντελή που γνωρίσαμε

στο «GNTM» του STAR, «έκλεψε» τις εντυπώσεις με μια ατάκα της στην Κατερίνα Καραβάτου.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε τους τηλεθεατές, λέγοντας: «Όντως συμβαίνει αυτό, ούτε και εγώ το πιστεύω. Κυρίες και κύριοι, καλωσορίσατε στο "My Style Rocks". Γυρίσαμε και αυτό οφείλεται σε εμάς. Θέλω να σας πω ότι είμαστε σε μια νέα ώρα. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 15:00».

Έπειτα, η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» καλωσόρισε τη Σοφία Χατζηπαντελή, με εκείνη να της λέει: «Είσαι σαν μάνα μου τώρα!».

Στη συνέχεια, η Σοφία Χατζηπαντελή ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση της πρώτης συμμετέχουσας στο «My Style Rocks», που λέγεται Απολλεών (Αθηνά Αουρσαλίδου), και υποτίθεται ότι πήγαινε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Αν και στον δημοφιλή μουσικό θεσμό το άριστα είναι το 12, στον εν λόγω διαγωνισμό μόδας το άριστα είναι το 5 και η Σοφία Χατζηπαντελή βαθμολόγησε την υποψήφια με… 4.

Keywords
Τυχαία Θέματα