My Style Rocks: Η κουμπάρα Όλγα τράβηξε τα φλας - «Ολγάρα θα σε λέω στο εξής»

Κουμπάρες και νονές κατέκλυσαν το πλατό του My Style Rocks και ξεχώρισαν για τις εμφανίσεις και τις αστοχίες τους.Εκτός συναγωνισμού ήταν η σημερινή εμφάνιση της Όλγας στο My Style Rocks σε αντίθεση με συμπαίκτριές της που τα άκουσαν από τους κριτές. Αυτή ήταν και η νικήτρια της ημέρας…

Η νικήτρια της ημέρας:

Οι περισσότερες κοπέλες που συμμετέχουν στο My Style Rocks στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν και να αποσπάσουν υψηλούς

βαθμούς από τους κριτές και τις συμπαίκτριές τους, υπέπεσαν σε αστοχίες. Ειδικότερα όσες ανέφεραν στο concept του πως ήταν νονές.

Η Emilia για παράδειγμα σχολιάστηκε αρνητικά από τους κριτές και το ίδιο έκαναν και για όσες της έδωσαν υψηλή βαθμολογία. Αφού η παίκτρια φορούσε ρούχο που δεν θα μπορούσε να «σταθεί» σε βάπτιση για πρακτικούς λόγους, όπως συγκεκριμένα της ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η παρουσίαση της Emilia Vodos:

Η Χριστιάνα πάλι χρησιμοποίησε λάθος concept καθώς όπως είπε ήταν κουμπάρα σε ομόφυλο γάμο σε ανοιχτό χώρο. Κάτι που δεν ισχύει ακόμη για τη χώρα μας νομικά. Οι κριτές της συνέστησαν να ενημερώνεται ακριβώς για ό,τι πρόκειται να παρουσιάσει στο πλατό.

Ο σχολιασμός για τη Χριστιάνα Κατσιέρη:

Παράλληλα οι παίκτριες του My Style Rocks επέλεξαν την κοπέλα που θα έχει την ασυλία γι'αυτή την εβδομάδα ανάμεσα στην Ίριδα και τη Χαρά που είναι οι νέες προσθήκες στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Η Ίριδα έχει ασυλία για την πρώτη της εβδομάδα στο My Style Rocks:

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks, Όλγα, - Ολγάρα,My Style Rocks, olga, - olgara