My Style Rocks: Η Emilia Vodos επέστρεψε κι έκανε χαμό στο πλατό

Με την εισβολή της Emilia Vodos και μιας ακόμη νέας παίκτριας ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του My Style Rocks.Η Emilia Vodos επέστρεψε για ένα guest στο επεισόδιο της Δευτέρας 4/12 του My Style Rocks μετά από την αποχώρησή της από το I am a Celebrity στον Άγιο Δομίνικο.…

Παράλληλα μετά από την συγκινητική αποχώρηση της Ντέμης από το gala της Παρασκευής 1/12, στο νέο επεισόδιο έγινε μια ακόμη προσθήκη νέας παίκτριας για το ριάλιτι μόδας. Πρόκειται για τη Μιμή Μακρή.

Ποια είναι η νέα
παίκτρια του My Style Rocks:

Η Μιμή Μακρή είναι 41 ετών και είναι επιχειρηματίας. Συγκεκριμένα γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια οικογένεια που ζούσε και ζει από την μόδα αφού διατηρεί για τρίτη γενιά μια εταιρεία με plus size ρούχα.

Πλέον σχεδιάζει και η ίδια ρούχα προσπαθώντας να τους δώσει ένα μοντέρνο twist. Για τη μόδα λέει ότι είναι τρόπος ζωής από τότε που θυμάται τον εαυτό της ενώ το στυλ της προσαρμόζεται στη διάθεσή της.

Έχει εξαιρετικές σχέσεις με τις γυναίκες καθώς όλη της τη ζωή δουλεύει μόνο με γυναίκες, ενώ περιγράφει τον εαυτό της ως εξωστρεφή αλλά με ιδιαιτερότητες. Στα αρνητικά της αναφέρει ότι είναι «ιδιαίτερα γκρινιάρα». Στο My Style Rocks έρχεται γιατί «θέλει να δείξει πως ντύνονται» και για να προβάλει την εταιρία της.

Η παρουσίαση της Μιμής:

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks,Emilia Vodos