My Style Rocks: Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου και πλάνταξε στην αποχώρηση

Το Gala του My Style Rocks είχε μια αναπάντεχη πρόταση γάμου για τη Τζωρτζίνα και μια επιταγή 2.500 ευρώ για τη Σελένη.Το Gala του My Style Rocks ολοκληρώθηκε για δεύτερη εβδομάδα και από τις συνολικές βαθμολογίες που συγκεντρώθηκαν από τις fashionistas και από την κριτική επιτροπή ανακηρύχθηκε η νικήτρια της εβδομάδας.…
Αμέσως μετά από την παρουσίασή της στο πλατό κι αφού είχε ολοκληρώσει την πασαρέλα της η κριτής της είπε: «Το φοράς που το φοράς το φόρεμα, που είναι μία σκέτη αλυσίδα, πήγαινέ το ένα βήμα παραπέρα και κάν'
το σαν τη Ζόι Κράβιτς στο Met Gala, να είσαι ολόγυμνη. Βάλε ένα κομπινεζόν ή μία ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του δέρματός σου και να είμαστε ακριβώς στο κόνσεπτ».
Με τη Σελένη να της απαντά ότι: «Δεν με ενδιαφέρει να αντιγράφω εικόνες. Γιατί όταν πας να αντιγράψεις κάποιον ενδεχομένως δεν πετυχαίνει κιόλας». Η Ηλιάνα παραπονέθηκε πως δεν την άφησε να ολοκληρώσει τη φράση της, λέγοντας: «Στενοχωριέμαι που η Σελένη δεν με αφήνει να κάνω έναν πρόλογο για να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα, έχει λάθη το look», είπε και της έδωσε 2 βαθμούς.

Ο διάλογος Ηλιάνας και Σελένης:

Η Τζωρτζίνα σίγουρα ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση σήμερα και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Αφού λίγο αφότου είχει ολοκληρώσει την πασαρέλα της και βαθμολογήθηκε από τους τρεις κριτές, ο σύντροφός της που τη συνόδευε, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου on air. Μάλιστα επειδή δεν είχε φέρει το δαχτυλίδι μαζί του, αφού όλο το σκηνικό ήταν αυθόρμητο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσέφερε το σκουλαρίκι της.

Η Τζωρτζίνα έκλαψε βαθιά συγκινημένη από την κίνηση αυτή, αλλά και από τα λόγια του: «Απλά να ξέρεις ότι είμαι μαζι σου στα εύκολα στα καλά και τα άσχημα. Αρκεί να το θέλεις και αυτό που σε ρωτάω είναι το θέλεις;», της είπε για να πάρει την απάντησή της: «Πολύ!».

Η πρόταση γάμου του Γιάννη στη Τζωρτζίνα:

Ωστόσο το τέλος του Gala είχε ακόμη μια ανατροπή για τη Τζωρτζίνα Μωραΐτη. Μαζί με την Χριστιάνα είχαν συγκεντρώσει τις χαμηλότερες βαθμολογίες και τελικά ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισε να αποχωρήσει η Τζωτζίνα. Τα δάκρυα συνεχίστηκαν στο πλατό για την - πρώην πια - διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

Η αποχώρηση της Τζωρτζίνας από το My Style Rocks:

Keywords
Τυχαία Θέματα