My Style Rocks: Αποχώρηση με δάκρυα πριν την πεντάδα του τελικού

Το My Style Rocks ολοκλήρωσε τον ημιτελικό με την συγκινητική αποχώρηση της Χριστιάνας Κατσιέρη.Με την ανάδειξη της νικήτριας της ημέρας και την αποχώρηση της κοπέλας που είχε την πιο χαμηλή βαθμολογία στον πίνακα κατάταξης, ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του My Style Rocks. Η Κατερίνα…

Από τη συνολική εβδομαδιαία βαθμολογία προέκυψαν τρεις κοπέλες για την αποχώρηση που ακολούθησε. Αυτές ήταν η Χριστιάνα Κατσιέρη με 46,1 βαθμούς, η Σελένη Φωτιάδη με 65 και η Νικόλ Δεσποτοπούλου με 67,4. Η αποχώρηση

μιας από τις τρεις διαγωνιζόμενες από το My Style Rocks καθόρισε και την τελική πεντάδα του τελικού. Σύμφωνα με τον κανονισμό που ισχύει για την τελευταία αποχώρηση από το ριάλιτι, οι συμπαίκτριες δεν μπορούν να «σώσουν» τη μια από τις τρεις.

Έτσι η κριτική επιστροπή ανέλαβε να περάσει απευθείας στην διαδικασία της αποχώρησης. Η Χριστιάνα ήταν αυτή που εξελίχθηκε πολύ μέσα στο My Style Rocks κι ήταν ο εξολοθρευτής των αποχωρήσεων, αφού έχει βρεθεί τις περισσότερες φορές μπροστά στους κριτές για να αποχωρήσει. Αλλά παρόλα αυτά κάθε φορά παρέμενε στο παιχνίδι. Το απόγευμα της Τετάρτης 28/6 όμως ήταν η τελευταία φορά που έγινε αυτό.

Η Χριστιάνα Κατσιέρη αποχαιρέτησε τους κριτές και τις συμπαίκτριές της με δάκρυα στα μάτια. Αυτή ήταν και η τελευταία αποχώρηση από το My Style Rocks, καθώς ακολουθεί ο τελικός στα επεισόδια της Πέμπτης 29 και της Παρασκευής 30 Ιουνίου. Η τελική πεντάδα είναι η Emilia, η Όλγα, η Σελένη, η Νικόλ και η Αναστασία. Οι 5 φιναλίστ θα δοκιμαστούν σε τρεις διαφορετικές δοκιμασίες για την ανάδειξη της νικήτριας των 30.000 ευρώ.

Η αποχώρηση της Χριστιάνας:

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks, Αποχώρηση,My Style Rocks, apochorisi