My Style Rocks: Άνω κάτω με Σελένη και Χριστιάνα - «Ντροπή σας, μας τρολάρετε όλες μαζί;»

Η βαθμολογία που έβαλαν οι διαγωνιζόμενες στη Σελένη Φωτιάδη και το outfit της Χριστιάνας ήταν η αφορμή για απίστευτο καβγά στο My Style Rocks.Το My Style Rocks είχε πολλά νέα και διαφορετικά look να παρουσιάσει σήμερα στον ΣΚΑΪ, τα concept των κοριτσιών κυμάνθηκαν από ένα ταξίδι στο χωριό μέχρι συμμετοχή στη Eurovision.
Οι…

Λίγο αργότερα ήρθε η ώρα για να βαθμολογηθεί η Χριστιάνα Κατσιέρη με ένα look που δεν ήταν καθόλου ανάλογο με το concept. Αυτό της επεσήμαναν ο Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης, αποχωρώντας από το πλατό προσβεβλημένοι από τις δικαιολογίες της.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης της σχολίασε: «Ντροπή σας, σε όλες και σε σένα που έρχεσαι μπροστά μας και μας κοροϊδεύεις. Να έρχεσαι έτσι εδώ και να μας λες ότι πας στην Ανδρίτσαινα για καφέ; Για ποιο λόγο; Και σου βάλαν κι όλες 2; Μας τρολάρετε όλες μαζί; Εγώ φεύγω πάω να πιω έναν καφέ κι όταν τελειώσει το θέατρο του παραλόγου επιστρέφω», είπε ο σχεδιαστής μόδας κι αποχώρησε από το πλατό. Στο ίδιο ύφος σχολίασε κι ο Δημήτρης Σκουλός κι αποχώρησε κι αυτός.

Η κριτική για τη Χριστιάνα:

Η νικήτρια της ημέρας ήταν η Όλγα Κοτλίδα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks, Άνω, Σελένη, Χριστιάνα - Ντροπή,My Style Rocks, ano, seleni, christiana - ntropi