My Style Rocks - Ξέσπασε η Όλγα στη Βασιλική: «Βρωμάς fast fashion»

Το πλατό του My Style Rocks πήρε φωτιά από τα λόγια που αντάλλαξαν οι δυο κοπέλες την ώρα της βαθμολογίας.Δύο νικήτριες ανέδειξε ο σημερινός πίνακας κατάταξης του My Style Rocks σύμφωνα με την ανακοίνωση της παρουσιάστριας Κατερίνας Καραβάτου. Αυτές ήταν η Emilia και η Σελένη, οι οποίες κατάφεραν να…

Από το σημερινό πλατό δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα. Σήμερα στόχος της Βασιλικής ήταν η Όλγα. Η στυλίστρια είχε ξεχάσει να βγάλει ένα καρτελάκι από το πανωφόρι που

συμπλήρωνε το σημερινό της outfit. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Βασιλική πυ βρήκε την ευκαιρία για να της κόψει επλέον βαθμό. Η Όλγα αντέδρασε στο σχόλιό της πως το ρούχο μυρίζει fast fashion. Για να της ανταποδώσει τον χαρακτηρισμό λέγοντας: «εσύ βρωμάς fast fashion».

Το περιστατικό ανάμεσα στην Όλγα και στη Βασιλική:

Με φόρα μπήκε στον διαγωνισμό σήμερα η Ναυσικά που είναι η νέα διαγωνιζόμενη. Και βρήκε τοίχο την ώρα της βαθμολογίας των κριτών. Η κοπέλα δεν έδειξε τη διάθεση να ακούσει και να λάβει σοβαρά υπόψιν τα σχόλιά τους για τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επέλεξε να παρουσιάσει στο πλατό. Αλλά δεδομένου πως έχει ασυλία για την πρώτη εβδομάδα δεν φάνηκε να την πείραξε κίολας η χαμηλή βαθμολογία που έλαβε.

Η βαθμολογία της Ναυσικάς:

Στη τελευταία θέση βρέθηκε πάλι η Νικολέτα, η οποία έχει επιλέξει να παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο είδος ρούχων από την vintage συλλογή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα