My Style Rocks - Σκουλός σε Ειρήνη: «Μας κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μας, με ρούχα σεταρισμένα από άλλον»

Ο Δημήτρης Σκουλός κατηγόρησε ευθέως την Ειρήνη Καζάκη για την βοήθεια που έχει από στιλίστα στο My Style Rocks. Με νέα looks παρουσιάστηκαν στο πλατό της Τετάρτης 7/6 οι fashionistas του My Style Rocks, προκειμένου να συγκεντρώσουν τις βαθμολογίες τους για το επόμενο Gala. Βέβαια αισθητά διαφορετικά σύνολα έφεραν…

Πιο αυστηρός ήταν ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος της είπε πως τους κοροϊδεύει: «Το

πήρες για προσβολή; Το θεώρησες προσβλητικό; Γιατί ένιωσες άσχημα αγάπη μου; Είναι πιο άσχημα το να έρχεσαι εδώ με κάποιον βοήθεια, με δανεικά ρούχα, σεταρισμένα από άλλον επτά μέρες και να μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας;

Δεν το κάνεις τώρα που το παραδέχτηκες πριν; Εγώ έχω διάθεση χιούμορ και να σου πω ότι το κόνσεπτ αυτό έχει πλάκα ενώ αυτό με τα ρόλερ δεν είχε. Εγώ δεν ήρθα να σε κοροϊδέψω μέσα στα μούτρα σου όπως το κάνεις εσύ!

Και εγώ δεν αισθανόμουν καλά πολλές φορές με αυτά που κάνεις και λες στα κορίτσια. Πολλές φορές έχω νιώθει προσβεβλημένος αλλά προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σου, όχι τα συγκεκριμένα και να σε καταλάβω», της απάντησε όταν η κοπέλα παραπονέθηκε για τα σχόλια που έλαβε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Δείτε το απόσπασμα:

Παράλληλα ο Στέλλιος Κουδουνάρης σχολίασε την εμφάνιση της Μέλντας και τη μεγάλη διαφορά: «Πώς ήρθες τόσο αδιάφορη την πρώτη εβδομάδα και τώρα έτσι;»

Όσα είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης:

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks - Σκουλός, Ειρήνη, Μας,My Style Rocks - skoulos, eirini, mas