My Style Rocks - Όλγα σε Μέλντα: «Έχουν αποχωρήσει τόσες κι έρχεσαι με ένα σετάκι» - Το θέμα του Gala

Μια ημέρα πριν από το Gala και την αποχώρηση μιας ακόμη διαγωνιζόμενης του My Style Rocks, υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε παλιές και καινούριες για τα ρούχα που φέρνουν στο πλατό.Τα κορίτσια του My Style Rocks βιάζονται να μαζέψουν βαθμούς για το αυριανό Gala, προκειμένου να αποφύγουν τον κίνδυνο να βρεθούν σε θέση αποχώρησης. Βέβαια, αυτό δεν είναι εφικτό σε…

Η Emilia Vodos, μετά από όσα είπε η Όλγα, βαθμολογήθηκε με 2 από την Μέλντα.

Στον σχολιασμό που της έκανε η Μέλντα, η Emilia απάντησε πως: «Έτσι όπως σχολιάζεις τις υπόλοιπες να παίρνεις θέση και για τα looks σου», αναφερόμενη σε όσα είχαν προηγηθεί.

Τα καρφιά της Emilia στη Μέλντα:

Στη συνέχεια όταν ήρθε η στιγμή να βαθμολογηθεί η Σελένη Φωτιάδη από τους κριτές, τους είπε με παράπονο: «Δεν είμαι το αγαπημένο σας item», για όσα της είπαν για το look που έφερε στο πλατό. Βέβαια και οι κριτές από τη μεριά τους σχολίασαν το υπερβολικό 4 που της έβαλε η Emilia, με την οποία είναι φίλες.

Δάκρυσε με τα σχόλια που άκουσε η Σελένη:

Στο τέλος του επεισοδίου η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως νικήτρια της ημέρας είναι η Όλγα:

Ενώ στο επόμενο επεισόδιο ακολουθεί το Gala του My Syle Rocks με θέμα: «Φωτογράφιση για τα social media», οπότε όλες οι fashionistas θα πρέπει να έχουν ολοκληρωμένο look μαζί με τα απαραίτητα prop.

Η Κατερίνα Καραβάτου ανακοινώνει το θέμα του Gala:

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks - Όλγα, Μέλντα, Έχουν, Gala,My Style Rocks - olga, melnta, echoun, Gala