My Style Rocks - Χριστιάνα σε Βασιλική: Τρόπους δεν έχεις; Πως διακόπτεις έτσι

Ρούχα που επαναλαμβάνονται και looks στα όρια του κιτσ που σχολιάστηκαν αρνητικά από τους κριτές του My Style Rocks.Ιδιαίτερη προσοχή έχουν ζητήσει οι κριτές του My Style Rocks από τις fashionistas στα ρούχα που παρουσιάζουν στο πλατό του ριάλιτι μόδας. Αυτό όμως δεν είναι όπως φαίνεται αρκετό, αφού…

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης βαθμολογούν και συμβουλεύουν ωστόσο σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού. Αλλά τώρα πια έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από

τις fashionistas, γιατί ο διαγωνισμός έχει προχωρήσει πολύ. Το ίδιο απαιτητικοί είναι και από την Ειρήνη Κ. παρά το γεγονός πως έχει ασυλία για την πρώτη της εβδομάδα στο My Style Rocks. Η διαγωνιζόμενη από τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει ένα concept παρατραβηγμένο αυτή τη φορά.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ένιωσε πως το look της Ειρήνης είναι βγαλμένο από άλλη εποχή και μάλιστα κιτς:

Νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Όλγα Κοτλίδα, όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου. Η Όλγα πήρε έναν έξτρα βαθμό για το Gala της εβδομάδας.

Δείτε το βίντεο:

Ενώ η Χριστιάννα αντιδρά όταν κατηγορείται πως το look της είναι από βεστιάριο. Η Emilia της είπε πως το σακάκι που φορούσε ήταν από γνωστό βεστιάριο με τη Χριστιάνα να επιμένει πως είναι από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ρούχων και μπορεί να το αποδείξει.

Το σχετικό απόσπασμα του My Style Rocks:

Την ώρα της βαθμολογίας της Βασιλικής Λιγνού που επέστρεψε λόγω του σοβαρού τραυματισμού της Ευδοκίας Τσαγκλή στα Τέμπη, έγινε ο γνωστός χαμούλης όταν ήρθε η σειρά της Χριστιάνας να τη σχολιάσει. Με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν τις δικές τους φιλοφρονήσεις στο πλατό.

«Τρόπους δεν έχεις, πως διακόπτεις έτσι», είπε η Χριστιάνα ενοχλημένη:

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks - Χριστιάνα, Βασιλική, Τρόπους,My Style Rocks - christiana, vasiliki, tropous