Mega: Πώς θα το βρείτε στην τηλεόραση

Το Mega ξεκινάει να εκπέμπει πάλι από τη Δευτέρα. Δείτε πώς θα το δείτε στην τηλεόραση, αλλά και το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα του Mega ξεκινά και πάλι να εκπέμπει από αύριο Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ήδη έχει γίνει γνωστό το τι θα δούμε στην πρεμιέρα και το πρόγραμμα.

Αρκετοί είδαν στις τηλεοράσεις τους, πως στο Mega δεν υπάρχει «μαύρο» και πως εκπέμπει ξανά μετά

από απουσία πολλών μηνών.

Η Ράνια Τζίμα είναι αυτή που θα βγει στον αέρα του «Μεγάλου Καναλιού» για να εκφωνήσει τα πρώτα «Mega Γεγονότα».

Πρόκειται για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στο οποίο οι τηλεθετές θα μπορούν να τη βλέπουν από τις 17 Φεβρουαρίου.

Mega: Πώς θα το βρείτε στην τηλεόραση

Το MEGA, ξεκινά με πλήρες πρόγραμμα τη Δευτέρα, αλλά εκπέμπει ήδη το σήμα του μέσω DIGEA κι έτσι εσείς μπορείτε από τώρα να το αναζητήσετε και να το εντάξετε στη λίστα με τα κανάλια της τηλεόρασής σας.

Στις περισσότερες τηλεοράσεις μπορείτε απλά κάνοντας ζάπινγκ με το τηλεκοντρόλ να το βρείτε, ενώ ορισμένοι πάροχοι ενημέρωσαν τους πελάτες τους για την τοποθέτησή του στη θέση 9 του τηλεκοντρόλ. 

Αν έχετε συσκευή παλαιότερης τεχνολογίας, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι «επανασυντονισμός των καναλιών». Έτσι θα συντονιστείτε με το MEGA και θα μπορέσετε στη συνέχεια να διαλέξετε την θέση που θα του δώσετε στο τηλεκοντρόλ σας.

Αν βλέπετε μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πλατφόρμες θα τοποθετήσουν αυτόματα το κανάλι και έτσι με το ζάπινγκ θα το ανακαλύψετε εύκολα.

Mega: Το πρόγραμμα

Στις 06:00 το πρωί, η πρώτη ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA». Ο Νίκος Φιλιππίδης, η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές την ατζέντα των θεμάτων.

Στις 10:00 η παρέα του MEGA MAGAZINO αναλαμβάνει. Η Δάφνη Καραβοκύρη, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Φουσκίδης θα συστηθούν τηλεοπτικά .

Στις 13:00 η Ράνια Τζίμα από το στούντιο του MEGA θα παρουσιάσει το μεσημβρινό δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ με έγκαιρη και πλήρη κάλυψη των ειδήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις 16:30 ο Αλέξανδρος Παπανδρέου κάνει προτάσεις μαγειρικής «Νόστιμα...και απλά»

Στις 17:20 ο Νίκος Ευαγγελάτος κινείται σε ρυθμούς LIVE NEWS και παρουσιάζει ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο με σχόλια από τους Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάση Μαυρίδη και Παναγιώτη Τζένο.

Στις 20:00 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ξεκινά.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου παρουσιάζει τις σημαντικές ειδήσεις της ημέρας.

Στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του MEGA δεν λείπουν οι αγαπημένες ελληνικές σειρές. Η καλύτερη τηλεοπτική πρόταση ψυχαγωγίας για τρεις δεκαετίες. Θα ξαναθυμηθούμε ατάκες, σκηνές, ιστορίες αλλά και αγαπημένους ηθοποιούς σε αξέχαστους ρόλους στις σειρές : «Ρετιρέ», «Εμείς κι εμείς», «Βέρα στο δεξί», «Η Νταντά», «Μαρία η άσχημη», «Μια στιγμή δυο ζωές», «Η ζωή της άλλης», «Σαββατογεννημένες», «Ίχνη», «Είμαστε στον αέρα», «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του», «Φύγαμε», «Παράλληλοι δρόμοι».

Στην prime time η αφρόκρεμα των ελληνικών κωμικών σειρών που θα θυμίσουν τα σταθερά ραντεβού με την παρέα του «Πάρα Πέντε», τους ανήσυχους «νέους» του «50-50» και την καλόκαρδη ομάδα της νύχτας στο κλαμπ «Μαύρα μεσάνυχτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα