MasterChef: 7 πρώην παίκτες εξηγούν για ποιον λόγο πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή

Φέτος η παραγωγή του «MasterChef» έδωσε τον λόγο στους παίκτες προηγούμενων σεζόν που μιλάνε για το παιχνίδι που άλλαξε τη ζωή τους.Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες μια καρτέλα συμμετοχής ειδοποιεί τους επίδοξους «MasterChef» ότι έφτασε η ώρα για να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο παιχνίδι που ξεκινάει πάντα μετά τις γιορτές, συνήθως την…

Γωγώ Δελογιάννη: «Σπούδασα νομική όμως η αγάπη μου ήταν η μαγειρική. Έτσι βρέθηκα στο MasterChef και τώρα τρέχω τα δικά μου μαγαζιά»!

Ηλίας Κιαζόλι: «H μαγειρική για μένα σήμαινε πάντα σκληρή δουλειά. Το MasterChef με βοήθησε να επιστρέψω στην

Ελλάδα και να βρω δουλειά σε μεγάλες κουζίνες δημιουργώντας πιάτα που πάντα ονειρευόμουν».

Δημήτρης Μπέλλος: «Πριν το MasterChef είχα δουλέψει σε πολλές κουζίνες αλλά μετά το Masterchef απέκτησα εμπειρίες και γνώσεις. Πλέον στήνω, οργανώνω και υπογράφω κουζίνες».

Χάρης Μπονάνος: «Σήμερα είμαι head chef στο καλύτερο εστιατόριο της Νάξου, επικεφαλής μιας μεγάλης ομάδας και παρουσιάζω τα αγαπημένα μου πιάτα».

Μαρίνα Ντεμολάι: «Είχα θυσιάσει τη μαγειρική για την οικογένεια αλλά η ένταση της κουζίνας μου έλειπε. Το MasterChef μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω δυναμικά στις κουζίνες, ως head chef».

Γιώργος Πορφύρης: «Το MasterChef για μένα ήταν πυξίδα ζωής. Πλέον, αναλαμβάνω κουζίνες σε θέσεις διοικητικού σεφ. Αν θα χαρακτήριζα κάπως τη συμμετοχή μου, θα ήταν ως η πιο λογική μου τρέλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα