MWC 2020: Ο κορονοϊός ακυρώνει το Παγκόσμιο Σαλόνι Κινητής Τηλεφωνίας

Είναι πλεόν επίσημο ότι το MWC 2020 δεν θα διεξαχθεί. Η σχετική ανακοίνωση και ο φόβος για τον κορονοϊό.

O Κορονοϊός ακυρώνει το MWC 2020 και είναι επίσημο. Αυτό ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης η GSMA, (διοργανώτρια ιεταιρεία ) για το μεγαλύτερο σαλόνι /έκθεση κινητών και νέων τεχνολογιών που θα διαξαγόταν στην Βαρκελώνη. Η μια μετά την άλλη εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ακύρωναν την συμμετοχή

τους και όλα αυτά λόγω του "Covid-19". 

Μάλιστα σε δήλωσή του ο John Hoffman, διευθύνων σύμβουλος της GSMA, δήλωσε στο Bloomberg ότι η επιδημία έχει καταστήσει "αδύνατο" τη διεξαγωγή του γεγονότος, ενώ σε επίσημη ανακοίνωση η εταιρεία ανέφερε ότι «ακύρωσε το MWC Barcelone 2020, επειδή η παγκόσμια ανησυχία σχετικά με την επιδημία του κοροναϊού, οι ανησυχίες για τα ταξίδια και άλλες συνθήκες καθιστούν αδύνατη την οργάνωση της εκδήλωσης», που είχε προγραμματιστεί για το διάστημα 24-27 Φεβρουαρίου.

Πριν από μια εβδομάδα η LG έγινε το πρώτο μεγάλο όνομα που ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την έκθεση. Τις αμέσως επόμενες μέρες ο αριθμός των εταιρειών που δεν θα λάμβανε μέρος στο Σαλόνι ολοένα και μεγάλωνε.  Οι εταιρείες που αποσύρθηκαν από την έκθεση ανέφεραν ότι η δημόσια υγεία απειλείται καθώς η έκθεση προσελκύει περισσότερους από 100.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Η GSMA, όπως αναφέρει το www.cnet.com ανταποκρίθηκε στις ανησυχίες των εκθετών θέτοντας σε εφαρμογή όλο και πιο αυστηρά μέτρα, συμπεριλαμβανομένης μιας πολιτικής μη χειραψίας και ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να μην ταξιδεύουν στην επίδειξη από ορισμένες περιοχές της Κίνας. Ωστόσο, οι προφυλάξεις δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν τις εταιρείες από το να εγκαταλείψουν το show. 

Keywords
Τυχαία Θέματα