Krizotakis: Η «Yeni Safak» κατηγορεί τον Μητσοτάκη για την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Τα τουρκικά ΜΜΕ στοχοποιούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπό τον φόβο ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα «καταγγείλει» την Τουρκία τόσο στη Σύνοδο της Ε.Ε και στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπως έκανε και στην ομιλία του στο Κογκρέσο.Στο «στόχαστρο» της βάζει για άλλη μια φορά τις τελευταίες μέρες τον Κυριάκο Μητσοτάκη η τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak», κατηγορώντας τον ως υπεύθυνο για την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Από…

Το τηλεοπτικό δίκτυο «Haber

Global», ανέφερε χθες ότι «αν και έχει μειωθεί η ένταση στη γραμμή Αθήνας- Άγκυρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε σταματάει τις προσπάθειες να διεκδικεί διεθνή υποστήριξη απέναντι στην Τουρκία. Βέβαια τη μείωση της έντασης την αναφέρουμε από τη μείωση του τόνου των δηλώσεων. Όπως ξέρετε θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε στις Βρυξέλλες, όπως και μετά η Σύνοδος του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη και εκεί ο πρωθυπουργός της Ελλάδας θα καταγγείλει την Τουρκία».

Αντίστοιχα, η εφημερίδα «Aksam» φιλοξενεί ρεπορτάζ με τίτλο «η απάντηση που έδωσε η Τουρκία στον Νότη Μηταράκη για το μεταναστευτικό».

Τέλος, η «Hurriyet» επικρίνει την Ελλάδα και τη Δύση για το προσφυγικό, ενώ αναφέρεται σε μια έκθεση του ΟΗΕ που κατηγορεί την Ελλάδα για επαναπροωθήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα