J2US: Μοίρασε πόνο η Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα με την εμφάνισή της

Άκρως αποκαλυπτική η Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του J2US το Σάββατο 17/2.Το J2US έφερε ξανά το πάρτι του Σαββάτου στον Alpha και η Δέσποινα Βανδή έκανε μια πολύ αποκαλυπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα του show. Η κάμερα ακολούθησε τα βήματά της στην…

Παράλληλα είναι έτοιμη και για

το ειδικό αφιέρωμα που θα κάνουν στο J2US στον Βασίλη Καρρά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου live. Όπως είχε πει και στην εκπομπή Super Κατερίνα είχαν προγραμματίσει με τον Νίκο Κοκλώνη να τον επισκεφτούν στα γενέθλιά του, κάτι που δεν έγινε ποτέ αφού ο διάσημος ερμηνευτής ήταν στο νοσοκομείο.

Όπως είπε η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα: «Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, το οποίο πέρασε και στον κόσμο. Πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια, ήταν ένας άνθρωπος γειωμένος.

Ηταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι και έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα.Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ», είπε.

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
J2US, Μοίρασε, Δέσποινα Βανδή,J2US, moirase, despoina vandi