J2US: Μια λαμπερή πρεμιέρα που τα είχε όλα, κέφι χορό και… Βασίλη Καρρά!

Το J2US ξεκίνησε και τα ζευγάρια καταχειροκτροτήθηκαν για τις προσπάθειές τους.Τα ζευγάρια του J2US προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην πρεμιέρα του show. Ο Σώτης Βολάνης και η Νάνσυ Παραδεισανού είχαν ένα act βαρύ και λαϊκό ερμηνεύοντας την…

Η Βίκυ Κουλιανού κατέπληξε με την εμφάνισή της όταν ανέβηκε στο stage στο πλευρό του Άρη Πετράκη και τραγούδησαν στο τραγούδι «Σασμός» από την

ομώνυμη σειρά του Alpha.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και τραγούδησαν το «Μ'αγαπάς πιο δυνατά» του Αντύπα και μετά αντάλλαξαν ένα παρατεταμένο φιλί.

Η Ματίνα Νικολάου μαζί με τον σύντροφό της στη ζωή, Βασίλη Πορφυράκη βγήκαν στη σκηνή και αποθεώθηκαν ερμηνεύοντας το τραγούδι του Κώστα Μπίγαλη, «Με την πρώτη ματιά» σε μουσική και στίχους δικούς του.

Ο Άγγελος Μπράτης άφησε για λίγο τα ντεφιλέ και βρέθηκε για πρώτη φορά σε ρόλο τραγουδιστή σε έναν τελείως κόντρα ρόλο. Μαζί με την Σαμπρίνα τραγούδησαν το τραγούδι «Έχω στενάχωρη καρδιά» σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Γιάννη Δαλιανίδη. Ενώ στο τέλος έσπασε και πιάτα. «Έίπα να το αλλάξω και αυτό και να κάνω κάτι άλλο καινούργιο. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη σκηνή και ακούω και την φωνή μου. Είναι λίγο περίεργο», σχολίασε Άγγελος Μπράτης στην κριτική επιτροπή.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο DJ Pitsi είπαν το «Γεια σου» του Πέτρου Ιακωβίδη και της Josephine. Ο Σταματης Φασουλής τους σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν περίμενα ότι θα ήσασταν τόσο άνετοι, μπράβο σας και καλωσορίσατε» τους είπε ο κριτής του σόου.

Ο Τόλης Παπαδημητρίου και η Μπέσυ Αργυράκη τραγούδησαν τις «Αμαρτίες», αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές για την εμφάνισή τους. Ενώ την παράσταση έκλεψε η Μπέσυ Αργυράκη.

Η Θέλξη μαζί με τον Σπύρο Νικολαΐδη τραγούδησαν το τραγούδι «Σπίρτο και βενζίνη».

Ο Βαλεντίνο και η Τζένη Κατσίγιαννη ερμήνευσαν το «Madame».

Και φυσικά ήρθε η ώρα που ο μεγάλος Βασίλης Καρράς έπιασε το μικρόφωνο και το κέφι άναψε ακόμη περισσότερο. Όπως είναι γνωστό ο τραγουδιστής είναι το γούρι του Νίκου Κοκλώνη και ήθελε όσο τίποτε άλλο να βρίσκεται στην πρεμιέρα του J2US. Κι εκείνος δεν του χάλασε το χατήρι και δεν αρνήθηκε την πρότασή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα