H Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον «ξανθό» της - Προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο (Εικόνες - Βίντεο)

Τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη, στον «ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ, από συγγενείς, φίλους και φιλάθλους στη ΘεσσαλονίκηΕλλάδα αποχαιρετά τον Γιάννη Ιωαννίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Η κηδεία του «ξανθού» του ελληνικού μπάσκετ, γίνεται το απόγευμα της Παρασκευής (6/10) στο κοιμητήριο…

Ράγισε καρδιές η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη

Ράγισε καρδιές και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, Θεοδώρα-Ελένη. για να τον αποχαιρετήσει, επέλεξε τους στίχους από ένα αγαπημένο τραγούδι του «ξανθού», το «Καμιά Φορά» της Μαρινέλλας, που υπήρξε πιστή φίλαθλος του Άρη και της Εθνικής ομάδας. «Κοουτσάρα μου, το παιχνίδι δεν τελείωσε», ανέφερε στον επικήδειο που εκφώνησε κατά την επιμνημόσυνη δέηση.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν έφτασε στο Αλεξάνδρειο το όχημα που μετέφερε την οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη, με τη γυναίκα του, Γιούλα, να χαιρετάει τους φιλάθλους.

Λυπηρίδης: Με τον κόουτς ζήσαμε στιγμές πάνω από τα όρια

Ο παλαίμαχος μπασκετμπλίστας Βασίλης Λυπηρίδης και ο προπονητής Γιώργος Μπουσβάρος βρέθηκαν στο «Αλεξάνδρειο» για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη. «Ζήσαμε στιγμές πάνω από τα όρια», όπως είπε ο Β. Λυπηρίδης.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη ζήτησε από όποιον το επιθυμεί να καταθέσει τα χρήματα στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, - Προσκύνημα, Αλεξάνδρειο Εικόνες - Βίντεο,thessaloniki, - proskynima, alexandreio eikones - vinteo