H UEFA αποφάσισε Final 8 στην Λισαβόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής Bild, η UEFA αποφάσισε Final 8 στην Λισαβόνα.

Όπως όλα δείχνουν η απόφαση που πήρε η UEFA είναι η διεξαγωγή Final 8 στο Champions League στην Λισαβόνα. Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα

ανακοινώσει την επίσημη απόφασή της στις 17 Ιουνίου μετά από συνέδριο της εκτελεστικής επιτροπής, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της γερμανικής Bild. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την Πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και η Φρανκφούρτη ήταν μία από τις υποψήφιες πόλεις. Η επιλογή της Λισαβώνας έγινε επειδή έχει χτυπηθεί ελάχιστα από τον κορονοϊό και ότι δεν συνεχίζουν πορτογαλικές ομάδες στην διοργάνωση, καθιερώνοντας τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες «ουδέτερες έδρες».Η διοργάνωση θα συνεχιστεί από τους επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των «16» και οι ομάδες που θα προκριθούν θα διαγωνιστούν σε νοκ-άουτ παιχνίδια στο Final 8.

Λειψία, Παρί Σεν Ζερμέν, Αταλάντα και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά ενώ οι εναπομείναντες αναμετρήσεις της φάσης των "16" είναι οι:  Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου - Τσέλσι, Γιουβέντους - Λιόν και Μπαρσελόνα - Νάπολι.

 

Ο τελικός της φετινής σεζόν ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης, στην Τουρκία, η εμφάνιση και η εδραίωση του κορονοϊού άλλαξαν τα πλάνα της UEFA. Η επιλογή της Λισαβώνας ως πόλη που θα διεξαχθεί το Final 8 του Champions League, αφήνει περισσότερες πιθανότητες στην πόλη της Φρανκφούρτης για να φιλοξενήσει το αντίστοιχο Final-8 στο Europa League.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα