GNTM 4: Ένα βήμα πριν τον τελικό - Τι δήλωσαν Κυβέλη, Όλγα, Κωνσταντίνος

Τη Δευτέρα θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή του  GNTM 4 - Τα έπαθλα και οι δηλώσεις των μοντέλων λίγο πριν το φινάλε.Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του GNTM 4, καθώς σε λίγα 24ωρα θα ξέρουμε τον μεγάλο νικητή. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, είναι οι τρεις…

Κωνσταντίνος: Η Κυβέλη δεν είναι νικήτρια

«Όταν λες ότι έχεις δώσει όσα μπορούσες και σου μειώνουν πόντους για κάτι που δεν μπορούσες να ελέγξεις, νιώθεις λίγο απογοητευμένος», ανέφερε ο Κωνσταντίνος, που αισθάνεται εν μέρει αδικημένος από βαθμολογία των κριτών.

Ο

ίδιος επεσήμανε πως για εκείνον «Η Κυβέλη δεν είναι νικήτρια» και πως θα χαρεί μόνο με τη νίκη της Όλγας αν δεν νικήσει εκείνος.

Κυβέλη: Το μόνο που με νοιάζει είναι να πετύχω τον στόχο μου

Από τη μεριά της, η Κυβέλη νιώθει πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη που έφτασε στον τελικό. «Τα παιδιά δεν νομίζω να χαρούν αν βγω νικήτρια, όμως το μόνο που με νοιάζει είναι να πετύχω τον στόχο μου», δήλωσε η ίδια.

Ερωτηθείσα για το ότι μπορεί να φαίνεται ότι μπήκε στο παιχνίδι για το οικονομικό κομμάτι, απάντησε πως «Δεν νομίζω ότι φαίνεται κάτι τέτοιο, το οικονομικό είναι τα θεμέλια για να ξεκινήσω να πραγματοποιώ τον στόχο μου και να κάνω πιο σίγουρα βήματα. Όλο αυτό δεν γίνεται για να πάω μια κρουαζιέρα, αλλά να τακτοποιήσω το μέλλον μου». Παράλληλα, θεωρεί πως η επιλογή της να μην φωτογραφηθεί με τον Ντίνο, ήταν σωστή.

Σημειώνεται, πως μέχρι στιγμής η Κυβέλη είναι πρώτη στη βαθμολογία. Όλα όμως αναμένεται να κριθούν τη Δευτέρα (20/12)!

Keywords
Τυχαία Θέματα