Eurovision 2024: Πότε και τι ώρα είναι η πρώτη πρόβα της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι

Πώς θα είναι η σκηνική εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2024 με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι».Η περίοδος της Eurovision 2024 αναμένεται να αρχίσει σε λίγες ημέρες με τις τεχνικές πρόβες στη σκηνή του Malmö Arena στη Σουηδία. Η Ελλάδα διαγωνίζεται
στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο…

Πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iEidiseis, η σκηνική εμφάνιση του τραγουδιού «Ζάρι» χαρακτηρίζεται ως «ένα σόου τριών λεπτών που όμοιό του δεν έχει παρουσιάσει άλλη ελληνική αποστολή στη Eurovision». Μάλιστα, η φράση που έφτασε στο iEidiseis όσον αφορά στη σκηνική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, ήταν η εξής: «Δεν θα πιστεύετε ότι η Ελλάδα θα έχει αυτή τη σκηνική εμφάνιση!».

Από την πλέυρά του, ο Φωκάς Ευαγγελινός που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της ελληνικής αποστολής είχε δηλώσει πρόσφατα τα εξής στο iEidiseis: «Η σκηνική εμφάνιση δεν θα μοιάζει με καμία άλλη δουλειά που έχω κάνει στη Eurovision. Είναι μια λευκή σελίδα. Καμιά φορά ψάχνουμε τα ευρήματα για να καλύψουμε άλλα πράγματα, αλλά εδώ έχεις μπροστά σου έναν πεντακάθαρο καθρέφτη που σε κοιτάζει και σε κοιτάζει κατάματα. Το εύρημα θα διαρκέσει τρία λεπτά. Δεν θα υπάρχει ένα πράγμα, θα είναι όλο το σκεπτικό».

Η χορογραφία είναι του Mecnun Giasar (Majnoon) και στη σκηνή της Eurovision 2024 η Μαρίνα Σάττι θα συνοδεύεται από τους χορευτές Huseyin Çetintaş, Yasin Ametoglou, Ειρήνη Δαμιανίδου, Βασίλη Καραγιάννη, καθώς και από την τραγουδίστρια Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά.

{https://youtu.be/uTYalXf184A}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Πότε, Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι,Eurovision 2024, pote, elladas, marina satti