Eurobasket 2022: Η Γαλλία στους «4» – Νίκη θρίλερ επί της Ιταλίας

Συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιταλία και Γαλλία, με τους «τρικολόρ» να παίρνουν την νίκη με 93-85 και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Eurobasket 2022.Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία, με την πρώτη να επικρατεί 93-85 στην παράταση και να παίρνει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Eurobasket 2022 όπου…

Εκεί οι Γάλλοι φάνηκαν να έχουν μεγαλύτερα

αποθέματα ενέργειας και έμειναν συγκεντρωμένοι, με αποτέλεσμα να βρουν την ψυχραιμία και να οργανώσουν το αμυντικό τους παιχνίδι, ενώ επιθετικά τα κατάφεραν εξίσου καλά.

Έτσι το πεντάλεπτο της παράτασης αποδείχθηκε «ιδανικό» για τους Γάλλους οι οποίοι πριν από τρεις ημέρες πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά απέναντι στην Τουρκία, ακριβώς με τον ίδιος τρόπο.

Σημειώνεται ότι περίπου δύο λεπτά πριν την λήξη, ο Μέλι εκνευρίστηκε και έσπρωξε τον Γκομπέρ με αποτέλεσμα να συμπληρώσει 5 φάουλ και να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τον αγώνα. Έτσι ο προπονητής της Ιταλίας πήγε να τον παρηγορήσει, με τον Μέλι να αγκαλιάζει τον προπονητή του και να ανταλλάσσουν μερικές κουβέντες.

Δείτε το βίντεο:

Οι συνθέσεις:

ΓΑΛΛΙΑ (Βενσάν Κολέ): Αλμπισί, Φαλ 1, Φουρνιέ 17 (3), Γκομπέρ 19, Ερτέλ 20 (4), Λουαού - Καμπαρό 13 (3), Εμπαγιέ, Οκομπό, Πουαριέ, Ταρπέι 8, Γιαμπουσέλε 15 (3).

ΙΤΑΛΙΑ (Τζιανμάρκο Ποτσέκο): Μπιλίγκα, Ντατόμε 12 (4), Φοντέκιο 21 (4), Μάνιον 4, Μέλι 10, Παγιόλα, Πολονάρα 9, Ρίτσι 4, Σπίσου 21 (4), Τονούτ 8.



Keywords
Τυχαία Θέματα