Don Leon για τη συμμορία με τα ΑΤΜ: «Δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν»

«Θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει» επεσήμανε ο τράπερ που εμπλέκεται στην υπόθεση.Το όνομα του τράπερ, Don Leon, ενεπλάκη τη Δευτέρα (04/12) στην εξιχνίαση της υπόθεσης μιας συμμορίας που ανατίναζε ΑΤΜ σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Ωστόσο, ο ίδιος σε δηλώσεις που…

Πώς δρούσε η συμμορία με τα ATM

Ο τράπερ, Don Leon, συνελήφθη

μαζί με μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που ξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία ανατίναζε ΑΤΜ τραπεζών για να τα διαρρήξει. Τα μέλη της σπείρας έκλεβαν αυτοκίνητα και με αυτά μετέβαιναν στους στόχους τους. Μάλιστα, φορούσαν λευκές φόρμες εργασίας με κουκούλες, προσέγγιζαν μηχανήματα παλαιού τύπου που ήταν εγκατεστημένα σε απομακρυσμένες και απόμερες περιοχές, τα ανατίναζαν τα άδειαζαν και στη συνέχεια επιδείκνυαν τα… κατορθώματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά, στην υπόθεση εμπλέκονται τρία άτομα 26, 27 και 28 ετών οι οποίοι είχαν ιδιαίτερη τεχνογνωσία στον τρόπο των εκρήξεων και αδιαφορούσαν τόσο για τη δική τους σωματική ακεραιότητα όσο και για τη ζωή των εργαζομένων στη φύλαξη των χώρων, όπου ήταν εγκατεστημένα τα ΑΤΜ.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί 10 περιπτώσεις σε Εύβοια, Βοιωτία, Μεσσηνία, Ηλεία, Αχαΐα, Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία, καθώς και επτά κλοπές οχημάτων, ενώ το παράνομο οικονομικό όφελος της οργάνωσης υπολογίζεται στο ποσό των 710.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει το εξής: «Όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν προκλητικά πολυτελή βίο, τον οποίο επιδείκνυαν με κάθε ευκαιρία τόσο στις καθημερινές τους συναναστροφές όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ "ξέπλεναν" τα παράνομα κέρδη τους. δαπανώντας υπέρογκα ποσά μέσω της μουσικής βιομηχανίας ή μέσω στοιχηματισμού σε καζίνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Don Leon, ΑΤΜ, Δεν,Don Leon, atm, den