Black Friday έκτακτο: Μεγάλη ελληνική αλυσίδα ηλεκτρονικών ξεκινά εκπτώσεις το Σάββατο 23/11

Μία ολόκληρη εβδομάδα με Black Friday θα κάνουν οι Έλληνες, αφού στην Ελλάδα το Public ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τις εκπτώσεις το Σάββατο 23/11 και είναι βέβαιο ότι ακολουθούν και άλλες εταιρείες.

Με μια έκτακτη ανακοίνωση τα Public

ξεκινούν από αύριο Σάββατο 23/11 τη Black Friday

Και φέτος λοιπόν οι προσφορές θα είναι μία εβδομάδα και όχι μία μέρα. Η Black Friday στο Public ξεκινάει το Σάββατο στις 20:01.

Το 2018 ο χορός των προσφορών της Black Friday ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής - πέντε ημέρες πριν από την ημερομηνία. Πέρυσι την αρχή είχε κάνει η Κωτσόβολος και μέσα σε λίγες ώρες ακολούθησε η Public και οι υπόλοιπες αλυσίδες.

Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν από τις αρχές του Νοεμβρίου έχουν ξεκινήσει οι διαφημίσεις οι οποίες δημιουργούν κλίμα και αυξάνουν τις προσδοκίες.

Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις, η Black Friday θα λάβει και φέτος διαστάσεις και θα επεκταθεί τόσο χρονικά όσο και προϊοντικά.

Αν και τον θεσμό της Black Friday εισήγαγε στην ελληνική αγορά η Public, ακολουθούμενη από τις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και ηλεκτρικών (Πλαίσιο, Κωτσοβολος), την πρακτική υιοθέτησε πλήθος τόσο οργανωμένων όσο και μεμονωμένων επιχειρήσεων.

Ακολουθώντας μάλιστα τη μέθοδο της Amazon, η ηλεκτρονική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Skroutz.gr έχει ήδη δημιουργήσει ειδική σελίδα παρακολούθησης της πτώσης τιμών που προσφέρουν τα συνεργαζόμενα καταστήματα, οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν όσο πλησιάζει η 29η Νοεμβρίου.

Το μερίδιό τους στην Black Friday θα διεκδικήσουν φέτος και οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως η Σκλαβενίτης (με προσφορές σε είδη οικιακής χρήσης και έπιπλα) και η ΑΒ Βασιλόπουλος μέσω του συστήματος συλλογής πόντων, που θα προσφέρει στους καταναλωτές που θα επιλέξουν συγκεκριμένους συνδυασμούς προϊόντων.

Παράλληλα, τα online καταστήματα φιρμών ένδυσης αλλά και τα φυσικά δίκτυα (Zara, H&M) όπως και τα καταστήματα καλλυντικών θα προσφέρουν νέες εκπτώσεις στο πλαίσιο της Black Friday.

Keywords
Τυχαία Θέματα