Black Friday 2022 - Παράταση... 3 ημερών

Ξημέρωσε η ημέρα των μεγάλων προσφορών και τα καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ μέχρι και τα κομμωτήρια κινούνται σε ρυθμούς Black Friday σήμερα.«Πυρετός» προσφορών από σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, με τα καταστήματα, τα Mall αλλά και τα σούπερ μάρκετ να κινούνται σε ρυθμούς Black Friday.
Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης, τα…

Black Friday 2022: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Στην Αθήνα:

Τα περισσότερα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά μεταξύ 09:00 - 21:00, εκτός από εκείνα που εφαρμόζουν σπαστό ωράριο, μεταξύ 09:00 - 14:30 και 17:30 - 21:00. Στα καταστήματα εντός των εμπορικών κέντρων, το ωράριο λειτουργίας είναι 10:00 – 21:00. Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά

Μετά από αλλεπάλληλες ανατροπές, αυτή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου τα μαγαζιά θα μπορέσουν να ανοίξουν με τις προσφορές τις Black Friday να συνεχίζονται.

Εάν και η λειτουργία των καταστημάτων για την ερχόμενη Κυριακή δεν είναι υποχρεωτική, τα περισσότερα πολυκαταστήματα έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή, με το ωράριο να διαμορφώνεται μεταξύ 11:00 και 20:00. Ειδικότερα, αυτές τις ώρες θα λειτουργήσουν τα παρακάτω πολυκαταστήματα:

Attica, The Department Store Τhe Mall Athens Golden Hall Athens Metro Mall Avenue McArthurGlenn

Αλλά και πολλά σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά την ερχόμενη Κυριακή, δείτε αναλυτικά τα ωράρια ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα