Big Brother: Η αίτηση, οι περίεργες ερωτήσεις και ο αριθμός

Ένας μικρός... χαμός φαίνεται ότι επικρατεί για το Big Brother, το ριάλιτι που φέρνει πάλι στην Ελλάδα ο ΣΚΑΪ - Πόσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή

 

Ο Big Brother επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ, με τα στελέχη να προετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο κύκλο του ριάλιτι. Αν και ακόμη

δεν έχει γνωστό το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση, οι ιθύνοντες «δουλεύουν» το πρότζεκτ σε επίπεδο παραγωγής για να είναι όλα έτοιμα το δεύτερο μισό της σεζόν.

Αυτό, μάλιστα, που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ο αριθμός αιτήσεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι έχουν συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση προκειμένου να περάσουν από κάστινγκ και να διεκδικήσουν μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι.

Επίσης ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother στον ΣΚΑΪ.

Στη φόρμα αίτησης αφού οι υποψήφιοι συμμετέχοντες ξεκαθαρίσουν γιατί θέλουν να συμμετάσχουν στο Big Brother, ποια είναι τα προσόντα που πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν, καλούνται στη συνέχεια να μιλήσουν για το κάπνισμα, να εξηγήσουν τον χαρακτήρα τους σε τρεις λέξεις, να εξομολογηθούν σε τι θα δυσκολευτούν περισσότερο ή λιγότερο και στη συνέχεια να απαντήσουν σε ερωτήματα αρκετά πρωτότυπα.

Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχετε κάνει μέχρι στιγμής;

Ποιο είναι το πιο άτυχο περιστατικό που σας έχει συμβεί;

Πείτε μας κάτι ενδιαφέρον που περιγράφει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας

Ποιο είναι το πιο ωραίο πράγμα σας έχει συμβεί;

Keywords
Τυχαία Θέματα