Adele: Γίνεται 32 και είναι πιο αδύνατη από ποτέ

Η Adele έκλεισε τα 32 και φωτογραφήθηκε για τα γενέθλια της, με ένα μίνι φόρεμα, ενώ φαίνεται πιο αδύνατη από ποτέ.

Η Adele έσβησε 32 κεράκια για τα γενέθλια της και είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Επίσης, η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι κυριολεκτικά αγνώριστη στη φωτογραφία που ανέβασε για να γιορτάσει τα γενέθλια της. Η ίδια φορά ένα μίνι μαύρο φόρεμα και φαίνεται πως η απώλεια των κιλών της είναι θεαματική.

Μάλιστα, στη λεζάντα που συνοδεύει

τη φωτογραφία, εκτός από το «ευχαριστώ» για τα μηνύματα που δέχτηκε για τις ευχές των γενεθλίων της, αναφέρθηκε στη Βρετανία, καθώς η χώρα βιώνει μια δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊό. Έτσι, έστειλε το δικό μήνυμα σε γιατρούς και νοσηλευτές.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δώσατε για τα γενέθλιά μου. Ελπίζω να παραμένετε όλοι ασφαλείς και υγιείς στη διάρκεια αυτής της παράλογης εποχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και τους επαγγελματίες που ρισκάρουν τη ζωή τους για τη δική μας ασφάλεια! Είστε οι αληθινοί φύλακες», έγραψε χαρακτηριστικά.

{https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ/?utm_source=ig_embed}

Η διατροφή που ακολούθησε

Η Adele με την διατροφή που ακολούθησε, έχασε 45 κιλά, αναφέρει η Daily Mail. Παράλληλα, τονίζει πως η απώλεια βάρους της, οφείλεται στη δίαιτα Sirtfood, την οποία συνδύασε με πιλάτες. Επιπλέον, το νέο πρόγραμμα διατροφής της λέγεται πως της επιτρέπει να ενδίδει στο κόκκινο κρασί και τον καφέ. Ακόμη, περιλαμβάνει ένα μενού φυτικών προϊόντων που φέρεται να βοηθούν στη διαχείριση του λίπους και της ζάχαρης από το σώμα, όπως το κέιλ, ο κουρκουμάς και το πράσινο τσάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα