Ζίβκοβιτς: «Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαν…Πιτ Μπουλ!»

Ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι στην κορυφή μετά από τη νίκη στη Νέα Σμύρνη με 2-0 επί του Πανιωνίου, πιάνοντας τον Ολυμπιακό στους 37 βαθμούς.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για την σπουδαία επικράτηση της ομάδας του, χαρακτηρίζοντας εκείνον και τους συμπαίκτες του «πίτμπουλ», ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα

απ όλα θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για αυτή τη νίκη. Πήραμε μια νίκη που δείχνει τον χαρακτήρα μας. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε στο 0-0, όμως βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαν… Πιτ Μπουλ όντας αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη.

Νομίζω ότι οι οπαδοί μας μπήκαν στο γήπεδο καθυστερημένα περίπου στο 43΄ και μας βοήθησαν και αυτοί από την πλευρά τους».

Για το αν φταίει η είσοδος του Βιεϊρίνια ή αυτά που τους είπε ο προπονητής τους στο ημίχρονο για την βελτιωμένη εικόνα τους: «Ο Βιεϊρίνια είναι ο αρχηγός της ομάδας, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα δεν θέλω να πω αυτά τα οποία μας είπε ο κόουτς , ήρθαμε πεινασμένοι να… φάμε τον αντίπαλο.

Ο καθένας από εμάς έχει τις υποχρεώσεις του στο γήπεδο και δείξαμε ότι όταν κάνουμε αυτά που πρέπει μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα