Ζίβκοβιτς : « Ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο και να παίξω για όλους εσάς!» (pic)

19:58 8/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2χρόνια. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής που θα φοράει τη φανέλα με του νούμερο 14 έκανε το πρώτο του ποστάρισμα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικέφαλου μέσα από τα social media θέλησε να ευχαριστήσει για τις ευχές που δέχθηκε για την μεταγραφή

του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δήλωσε ανυπόμονος για να παίξει με τα αγαπημένα του «ασπρόμαυρα», ενώ υποσχέθηκε νίκες.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έγραψε τα εξής: « Ξανά στα αγαπημένα ασπρόμαυρα. Ανυπομονώ για νίκες με τη νέο μου ομάδα. Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το όμορφο καλωσόρισμα και το σεβασμό που μου έδειξε. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τις καλύτερες ευχές σας! Ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο και να παίξω για όλους εσάς!»

View this post on Instagram

Opet crno-beli dres! Radujem se pobedama sa svojim novim klubom! Hvala FC PAOK-u na prelepoj dobrodošlici i ukazanom poštovanju! Hvala svima na podršci i lepim željama! Jedva čekam da izađem na teren i igram za sve vas! Voli vas vaš Andrija! Black and white jersey again! I am looking forward to victories with my new club! Thanks to FC PAOK for the beautiful welcome and respect! Thank you all for your support and best wishes! I can’t wait to go out on the field and play for all of you! Your Andrija loves you!

A post shared by Andrija Zivkovic 17 (@zivkovic17) on Sep 8, 2020 at 9:18am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα