Ζιντάν για Γιόβιτς : «Δεν έχω τίποτα εναντίον του»

12:30 21/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-0) στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του και ανέφερε τους λόγους που ήρθε αυτή η ισοπαλία στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ωστόσο, ο Γάλλος προπονητής δεν εστίασε μόνο στο παιχνίδι, καθώς αναφέρθηκε και σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, είπε για τις περιπτώσεις των Μάρτιν Όντεγκααρντ και Λούκα Γιόβιτς. Μάλιστα, στον τελευταίο,

ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τίποτα εναντίον του, απλώς η αποχώρησή του, οφείλεται στο σύστημα που παίζει ο ισπανικός σύλλογος.

Αρχικά, για τον Νορβηγό άσο, είπε: «Έπαιξε καλά, όπως όλοι οι άλλοι. Είμαστε χαρούμενοι που είναι εδώ μαζί μας. Είχαμε μόνο τρεις εβδομάδες και είναι το πρώτο παιχνίδι. Σιγά-σιγά, μπαίνουμε στο βήμα μας»».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος είναι προς αποχώρηση: «Όχι, έχουμε μια ομάδα παικτών, πρέπει να επιλέξω και επέλεξα να επιλέξω τους παίκτες που έκανα. Δεν έχω τίποτα εναντίον παίκτη. Απλώς δεν ήθελα να αλλάξω τον σχηματισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα