Ξανά στα δικαστήρια Μπαρτσελόνα – Νεϊμάρ

Τέλος δεν έχει η άτυπη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τον Νεϊμάρ.

Παρά το έντονο… φλερτ που υπήρξε το προηγούμενο καλοκαίρι ανάμεσα στις δυο πλευρές, οι σχέσεις τους φαίνεται πως παραμένουν σε κάκιστο επίπεδο.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μετά από την τελευταία απόφαση του αστέρα της Παρί να τεθεί ξανά αντιμέτωπος στα δικαστήρια με το σύλλογο, λόγω οφειλόμενου ποσού.

Όπως αποκαλύπτει η «Mundo

Deportivo», ο Νεϊμάρ κατέθεσε μήνυση κατά των «μπλαουγκράνα», με τον ισχυρισμό πως στη Βαρκελώνη του χρωστούν 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε μέρος του μισθού του από την τελευταία του σεζόν στην ισπανική ομάδα.

Σύμφωνα με τη πλευρά του 27χρονου, στο σύλλογο ενήργησαν εκδικητικά εξαιτίας της απόφασής του να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν και δεν τήρησαν τα όσα προέβλεπε η συμφωνία τους.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νεϊμάρ τρέχει τη Μπαρτσελόνα στα δικαστήρια, καθώς και το 2017 βρέθηκε σε αντιδικία με τους Καταλανούς, υποστηρίζοντας ότι δεν του είχε καταβληθεί το δεύτερο μέρος του μπόνους ανανέωσης συμβολαίου.

Τότε, μάλιστα, ο άσος της Παρί διεκδικούσε το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ από τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι όμως θεώρησαν άκυρη τη συγκεκριμένη συμφωνία από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος πήρε μεταγραφή στους Παριζιάνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα