Βάρντι : Το απίστευτο στατιστικό κόντρα στον Γκουαρντιόλα (pic)

23:28 27/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Λέστερ ήταν εντυπωσιακή το βράδυ της Κυριακής (27/9) στο «Έτιχαντ» και νίκησε με 5-2 τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Σε αυτή τη νίκη των «αλεπούδων» ο Τζέιμι Βάρντι ήταν απλά εξαιρετικός και σημείωσε τα τρία από τα πέντε τέρματα της ομάδας του, οδηγώντας εκ τους ασφαλούς τις Αλεπούδες στην νίκη. Μάλιστα, ο Αγγλος επιθετικός για δεύτερη φορά στην καριέρα του απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ

Γκουαρντιόλα σημείωσε χατ-τρικ.

Την πρώτη φορά ήταν στις 10 Δεκεμβρίου του 2016. Στην πρώτη χρονιά του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Λέστερ φιλοξένησε στο King Power Stadium τους Πολίτες και επικράτησαν με το ευρύ 4-2, με τον Βάρντι να πετυχαίνει τρία γκολ. Πλέον, μετά και το αποψινό παιχνίδι, ο επιθετικός των Αλεπούδων είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σημειώσει απέναντι στον Καταλανό τεχνικό χατ-τρικ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί, όσο ο Πεπ Γκουρντιόλα είναι προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έχει δεχθεί μόλις τρεις φορές χατ-τρικ από ποδοσφαιριστή. Τα δυο είναι από τον Τζέιμς Βάρντι, ενώ το άλλο το έχει σημειώσει ο Λιονέλ Μέσι στις 9 Οκτωβρίου 2016 στην νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στους Πολίτες (4-0) για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@vardy7 has scored two of the three hat-tricks ever scored against Pep's Manchester City

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball) στις 27 Σεπ, 2020 στις 11:50 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα