Βαγιαδολίδ – Αλαβές 0-2

Η Αλαβές κατάφερε να φύγει με μεγάλο διπλό από την έδρα της Βαγιαδολίδ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Κομβικό σημείο η αποβολή του Μαρτίνεζ και εξαιρετικό δεύτερο μέρος για τους φιλοξενούμενους, που έδειξαν ότι είναι σε καλύτερο επίπεδο από τους γηπεδούχους.

Παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει πολλά για την παραμονή τους. Βαγιαδολίδ και Αλαβές κοντραρίστηκαν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις θέσεις του υποβιβασμού πριν την πρώτη σέντρα.

Από την αρχή του ματς, η Αλαβές έδειξε ότι

θέλει περισσότερο τη νίκη και προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι το 21ο λεπτό, όταν ο Νάτσο Μαρτίνεζ, όχι απλά έκανε πέναλτι αλλά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Ο, άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ ανέλαβε την εκτέλεση όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στο 0-0, το οποίο ήταν και το τελικό για το πρώτο μέρος.

#RealValladolidAlaves

¡Al LARGUERO el penalti de @LP10oficial!

@albertoperezdoc y @cuellar_angel13

#⃣ #AquíHayPartido pic.twitter.com/LqrYZSLamd

— LaLigaTV Bar (@laligatvbar) October 25, 2020

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν όπως και στο πρώτο. Τελικά, δικαιώθηκαν με τον Τόμας Πίνια, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό. Στη συνέχεια, ο ισπανικός σύλλογος αποφάσισε να διατηρήσει το προβάδισμα, εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο την αποβολή 31χρονου μπακ.

Tomas Pina finds the top corner for the Alaves breakthrough!

After a missed penalty and a disallowed goal, the visitors finally have their lead pic.twitter.com/wfAMDSCYes

— Premier Sports (@PremierSportsTV) October 25, 2020

Το παιχνίδι τελείωσε χάρη στο τέρμα του Μπόρχα Σάινθ, ο οποίος έπειτα από ασίστ του Ντέιβερσον, σημείωσε το 0-2 στο 85ο λεπτό. Αυτό το τέρμα, ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Βαγιαδολίδ, η οποία συνεχίζει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

¡

Keywords
Τυχαία Θέματα