Τζόνσον: «Θα παίζω σαν να μαρκάρω τον MVP»

15:48 26/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ουέσλι Τζόνσον μίλησε με την σειρά του στην Media Day του Παναθηναϊκού για την αθλητικότητα που τον χαρακτηρίζει και τον τρόπο παιχνιδιού στην Euroleague.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ουίλ Κλάιμπερν, τον MVP της προηγούμενης σεζόν, αλλά και στις πρώτες του εντυπώσεις από τη ζωή στην Αθήνα.

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του Ουέσλι Τζόνσον:

Για την αθλητικότητα του: «Όντως, Είμαι ένας από τους πιο αθλητικούς παίκτες της Euroleague έτσι ακούω και μπορώ να μαρκάρω πέντε θέσεις στο μπάσκετ. Αυτό έκανα εξάλλου και στο ΝΒΑ, δεν θα είναι κάτι καινούργιο για μένα, είναι η δουλειά μου».

Για την Euroleague: «Μου αρέσει το physical παιχνίδι που έχει η Euroleague και το παιχνίδι των επαφών. Μου αρέσει να δίνω πίσω ότι μου κάνουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό ίσα – ίσα που το επιδιώκω».

Για τον Ουίλ Κλάιμπερν: «Έχω ακούσει για τον Κλάιμπερν, ξέρω ότι ήταν πέρσι ο MVP και τον σέβομαι. Περιμένω να τον αντιμετωπίσω και να παίξουμε ένας εναντίον ενός. Οποιονδήποτε είναι σε αυτό το επίπεδο είναι πρόκληση να τον αντιμετωπίσω. Αλλά όποιον και να μαρκάρω εγώ θα παίζω σαν να μαρκάρω τον MVP».

Για τις εντυπώσεις του από την Αθήνα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ζωή στην Αθήνα. Κι εγώ κι η οικογένειά μου περνάμε εδώ πολύ καλά έχουμε επισκεφθεί την Ακρόπολη και γενικά δεν περίμενα να είναι τόσο όμορφα εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα