Τσαρτσαρής: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε από την τύχη και από ένα non call»

Την δική του διάσταση για τον τρόπο που ήρθε η νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ έδωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Ο παλαίμαχος παίκτης του παίκτης των Πρασίνων στάθηκε στην τύχη του Τριφυλλιού με το δίποντο του Ντε Κολό αρχικά αλλά και το non call του Ράις στην τελευταία φάση.

Ο Παναθηναϊκός

επικράτησε σε ένα αμφίρροπο ματς της ομάδας από την Τουρκία, την ώρα που τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά εάν δεν είχε επιμείνει το τεχνικό τιμ της ομάδας στο να εξετάσουν οι διαιτητές το τρίποντο του Ντε Κολό που έγινε ορθώς δίποντο και σφύριζαν στο τέλος την επαφή του Ράις επάνω στο σουτ του Γάλλου γκαρντ.

Πιο συγκεκριμένα ο Τσαρτσαρής τονισε: Ο Παναθηναϊκός, άφησε 2 σουτ στους 3 πόντους διαφορά χωρίς να κάνει φάουλ??? Σαν να έπιασε το Τζόκερ με το μεγάλο παπούτσι του Ντε Κολό στο πρώτο και το no call φάουλ στο δεύτερο».

Ο Παναθηναϊκός, άφησε 2 σουτ στους 3 πόντους διαφορά χωρίς να κάνει φάουλ??? Σαν να έπιασε το Τζόκερ με το μεγάλο παπούτσι του Ντε Κολό στο πρώτο και το no call φάουλ στο δεύτερο.

— Kostas Tsartsaris (@KTsartsaris) December 17, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα