Τσάλμερς : «Ελπίζω να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

22:38 17/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Για το πέρασμά του από τη χώρα μας και την ΑΕΚ μίλησε ο Μάριο Τσάλμερς.

Ο 34χρονος γκαρντ σε συνέντευξη που έδωσε στο Hoopshype, αναφέρθηκε σε πολλά και μεταξύ άλλων και στο ευρωπαϊκό του πέρασμα από τη Βίρτους Μπολόνια και την ΑΕΚ, αποθεώνοντας παράλληλα τον κόουτς των κιτρινόμαυρων.

Το πέρασμα του ωστόσο από τα μέρη μας διεκόπη λόγω του κορωνοϊού και δεν μπόρεσε πέρα από το Κύπελλο να διεκδικήσει με την Ένωση κάτι

άλλο.

Ολοκλήρωσε τη σεζόν με μέσο όρο 6 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ στο BCL, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 6.1 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά παιχνίδι

«Από την εμπειρία μου, θα πω ότι έτυχε να συνεργαστώ με δύο προπονητές που μου είπαν από την πρώτη στιγμή πως δεν τους αρέσει το ΝΒΑ και ο τρόπος που παίζεται εκεί το παιχνίδι. Αλλά μετά έρχονται σε σένα και σου λένε «βλέπεις πως ο Στεφ Κάρι τρέχει προς τη γωνία; Θέλω να κάνεις κι εσύ το ίδιο». Οπότε είναι λίγο αστείο να είσαι εκεί και να ακούς πώς μιλάνε για το παιχνίδι στις ΗΠΑ. Οι φίλαθλοι είναι σπουδαίοι., τόνισε αρχικά ο ύψους 1.88 γκαρντ, ενώ για την ευρωπαϊκή του «περιπέτεια» υποστήριξε:

«Πήγα σε δύο πραγματικά ωραίες πόλεις. Έχει πλάκα να έρχεσαι σε επαφή με μία εντελώς διαφορετική κουλτούρα και να ζεις μια άλλη ζωή, να μπορείς να ταξιδεύεις. Είχα ένα μικρό πέρασμα από την Ελλάδα. Ο προπονητής (Ηλίας Παπαθεοδώρου) ήταν τρομερός. Απόλαυσα να παίζω για εκείνον, αλλά η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω του κορωνοϊού. Είχε όμως πλάκα να παίζω εκεί. Ελπίζω να επιστρέψω, αν μπορώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα