Τους κόπηκε η… πλάκα

19:42 6/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Έχουν πλάκα στο Σαββιδοτεχνείο. Και ειδικά στο επίσημο σάιτ του Ιβάν, αυτό με μπροστάρη τον Λαλάκη. Με το που «έσκασε» η ιστορία με τον κορωνοϊό και άρχισε να διαφαίνεται πως δύσκολα θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα (τουλάχιστον έως τώρα) άρχισε η «μονταζιέρα» από τα πρώτα «πιστόλια» του Ιβάν να παίζει… παύλες και τελείες.

Δεν αρκέστηκαν απλά στα κείμενα γραφικών «δημοσιογράφων» υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να ακυρωθεί το πρωτάθλημα και να μην το πάρει ο Ολυμπιακός που είναι πρώτος και με διαφορά (και έχει

ολοκληρωθεί και η κανονική περίοδος) αλλά έστησαν και ολόκληρη εκπομπή για να δικαιολογήσουν την τακτική της… παύλας. Ο Λαλάκης και οι… λαλάκηδες για ώρες έπαιζαν το έργο… παύλας με δηλώσεις ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από τον ΠΑΟΚ αλλά και σε άλλα τμήματα του ΠΑΟΚ.

Λίγες μέρες μετά βγήκε και η… μεταγραφή του ΠΑΟΚ στο νομικό του επιτελείο, ο Μπαλτάκος για να δηλώσει πως το πρωτάθλημα θα διακοπεί χωρίς την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Και δώστου αναφορές σε θέματα και δηλώσεις αρμοδίων ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ που δεν διευκρίνιζαν ξεκάθαρα τι θα συμβεί στα πρωταθλήματα, απολύτως λογικά καθώς ήταν «νωπό» ακόμη το θέμα του κορωνοϊού.

Και εκεί που το… κίνημα της παύλας άρχισε να πιστεύει πως οι αστειότητες που υποστηρίζει μπορεί να έχουν βάση, ήρθαν κάποιοι προφανώς και μέσα από την ομάδα τους να τους εξηγήσουν πως όλο το αφήγημα που επένδυσαν οι… λαλάκηδες είναι μια φούσκα που αν σκάσει θα διαλύσει την αγαπημένη τους ομάδα, τον ΠΑΟΚ.

Αφού τους εξήγησαν προφανώς πως οι μπούρδες που λένε και γράφουν χωρίς να γνωρίζουν τα βασικά (τόσο μπορούν τόσο κάνουν, α , ρε Ιβάν τι πληρώνεις…) δεν γίνεται να σταθούν και να εφαρμοστούν, ούτε καν να υποστηριχθούν επίσημα από τον ΠΑΟΚ, το γύρισαν στην… κωλοτούμπα.

Αρχικά προσπάθησαν να μας πουν πως ηθικά ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να ντρέπεται να πάρει ένα πρωτάθλημα σαν αυτό και μετά αφού επίσης είδαν πως το αφήγημα τους έχει γίνει ανέκδοτο και η ανικανότητά τους πρόβλημα για τις… υπηρεσίες που κάνουν στον «πατριάρχη» μας είπαν πως τελικά το… κίνημα της παύλας ήταν απλά μια πλάκα!

Να κάνουν πλάκα ήθελαν τα παιδιά, στον Ολυμπιακό. Να γελάσουμε λίγο μωρέ, να σπάσουμε λίγο την μονοτονία από την κλεισούρα του κορωνοϊού.

Όχι πως διασύρθηκαν και αφού σκάνε η μια μετά τις άλλες τοποθετήσεις επισήμων της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ, όπως του Τσέφεριν πως πρέπει ότι και να γίνει να υπάρχουν πρωταθλητές, και αφού κατανόησαν πως η διακοπή χωρίς επικύρωση αποτελεί για τον «πατριάρχη» καταστροφή το γύρισαν στο… καλαματιανό.

Η πλάκα τους κόπηκε απότομα βεβαίως, ίσως και ο Ιβάν να είδε που έχει ποντάρει. Μουλάρι ο Αστραχάν που έλεγε και ο Βέγγος…

Keywords
Τυχαία Θέματα