Τότεναμ Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-0 (pic)

Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά «λύγισε» από το γκολ του Πάρου στο 57′, με τα «Σπιρούνια» να παίρνουν τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στους «Ερυθρόλευκους», για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League Nέων.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη στάθηκε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο ματς που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο

της Τότεναμ, αλλά παρέμεινε χωρίς νίκη στον δεύτερο όμιλο ύστερα από πέντε παιχνίδια (μία ισοπαλία με την αγγλική ομάδα στου Ρέντη).

Οι «Ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά και είχαν μάλιστα την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, με το ωραίο σουτ του Αρσενίδη, να αποκρούεται από  τον Ολουβαγιέμι. Από εκεί και πέρα πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Τζολάκης που παρενέβη στις προσπάθειες των Μπένετ και Μαρκάντεϊ.

Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς γκολ, αλλά στο δεύτερο οι Spurs άνοιξαν το σκορ στο 57ο λεπτό με τον «συνήθη ύποπτο», Πάροτ (έχει πάρει ήδη τις πρώτες γεύσεις σε επίπεδο Ανδρών), να γράφει το 1-0.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να γίνουν περισσότερο απειλητικοί, ο Τζολάκης κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 1-0, με τα παιδιά του Αντώνη Νικοπολίδη να έχουν μια τελευταία ευκαιρία προκειμένου να κλείσουν τον όμιλο με νίκη, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Τότεναμ: Ολουβαγέμι, Εγιόμα, Τσίρκεν, Μπόουντεν (85′ Ποτσετίνο), Μπινκς, Γουόλκοτ, Μαρκαντάι (70′ Μαγκόμα), Όκλεϊ – Μπουθ, Πάροτ (92′ Ρίτσαρντς), Γουάϊτ, Μπένετ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Φρέρης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης (76’ Μποσκουΐδης), Βοΐλης (76’ Μπουλάρι), Μαρτίνης, Αρσενίδης (65’ Τσέλιος), Φέκκας (84’ Ντότης), Νεοφυτίδης, Νικόλης, Σουρλής (76’ Κατσαβάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα