Το παρασκήνιο από την επιστροφή Κριστιάνο στο «Μπερναμπέου»

11:21 7/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα την περασμένη Κυριακή και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της La Liga προσπερνώντας με έναν βαθμό τη μεγάλη της αντίπαλο. Η νίκη των Μαδριλένων είχε… αύρα Κριστιάνο, με τον Πορτογάλο να επισκέπτεται για πρώτη φορά από τη μέρα που έφυγε για την Γιουβέντους το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και να παρακολουθεί από κοντά τους νέους του συμπαίκτες.

Κανονικά βέβαια ο Ρονάλντο δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί αλλά να αγωνίζεται κόντρα στην Ίντερ, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής

της Serie A, το οποίο όμως αναβλήθηκε λόγω του κορωνοϊού κι έτσι μπήκε η ιδέα στον CR7. Όπως αναφέρει η «Marca», ο Πορτογάλος τηλεφώνησε στον Φλοριντίνο Πέρεθ την Παρασκευή με σκοπό να παρευρεθεί στο γήπεδο και να δει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι.

Ένα τηλεφώνημα έκπληξη βέβαια αν σκεφτεί κανείς ότι οι δύο πλευρές δεν είχαν χωρίσει και με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι του 2018 και οι σχέσεις τους ήταν μάλλον κακές έκτοτε. Αυτή η κίνηση από μέρους του Ρονάλντο, έκανε την ανατροπή με τον ισχυρό άντρα της Ρεάλ φυσικά να δέχεται να τον φιλοξενήσει στα επίσημα του «Μπερναμπέου».

Βέβαια στο γήπεδο ο Ρονάλντο δεν κάθισε τελικά στα VIP μαζί με τον Πέρεθ αλλά έκλεισε μια σουίτα απ’ όπου και παρακολούθησε το ντέρμπι μαζί με φίλους του και δεν πέρασε απαρατήρητος ούτε από τον τηλεοπτικό φακό που σε κάθε ευκαιρία τον αποθανάτιζε ούτε από τον κόσμο της ομάδας.

Στη Μαδρίτη ο σταρ της Γιουβέντους βρέθηκε από το Σάββατο και θυμήθηκε τα… παλιά αφού δεν έζησε και λίγα χρονιά εκεί. Εννιά ολόκληρες σεζόν πέρασε στην ισπανική πρωτεύουσα και στις δύο μέρες που έμεινε εκεί, αντιλήφθηκε πως η αγάπη του κόσμου δεν έχει αλλάξει προς το πρόσωπό του που δεν ξεχνά όσα πρόσφερε.

Όσο για το παιχνίδι, έφερε γούρι στην πρώην ομάδα του η οποία πήρε σπουδαία νίκη χάρη και στη δική του συμβολή. Στο ημίχρονο του αγώνα, κατέβηκε στα αποδυτήρια και εμψύχωσε τους πρώην συμπαίκτες του, εκφράζοντας τη σιγουριά του για τη νίκη. Κι έτσι έγινε τελικά.

Βέβαια η χαρά του Ρονάλντο δεν κράτησε πολύ καθώς μετά τη Μαδρίτη έφυγε εσπευσμένα για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μαδέιρα καθώς η μητέρα του υπέστη εγκεφαλικό με τον ίδιο πάντως να ενημερώνει με ανάρτησή του πως η υγεία της πηγαίνει καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα