Το μήνυμα του Μαραντόνα για τον κορωνοϊό (pic)

08:14 13/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με ανάρτηση του στο Instagram, τοποθετήθηκε για το θέμα που απασχολεί την ανθρωπότητα, το τελευταίο διάστημα, την έξαρση του κορωνοϊού, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στους Ιταλούς, που πλήττονται, περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Παράλληλα, ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου υπογράμμισε πως πρέπει όλοι να μείνουν σπίτια τους, ενώ έδωσε κι εκείνος, όπως και άλλοι διάσημοι συμβουλές για να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Έζησα 7 χρόνια στην

Νάπολη. Έχω οικογένεια εκεί, πολλούς ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε. Η Ιταλία είναι κομμάτι της ζωής μου, και θέλω να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όλοι έχουν καταλάβει τώρα ότι πρέπει να μένουν στα σπίτια τους. Ελπίζω στην Αργεντινή να αντιδράσαμε εγκαίρως.

Κάποιοι κάνουν πλάκα με αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη Κυριακή, κανείς δεν μιλούσε εδώ για πανδημία. Όλοι χαιρετούσαμε ο ένας τον άλλο με ένα φιλί, τα γήπεδα ήταν γεμάτα. Αλλά όλοι… αγοράζουν ότι τους πουλάνε. Εύχομαι όλοι να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι δύσκολο να μορφώσεις και να εκπαιδεύσεις μία χώρα σε 15 λεπτά, αυτό λύνεται με ενημέρωση, σεβασμό. Καλή τύχη σε όλους».

Δείτε την ανάρτηση του:

Keywords
Τυχαία Θέματα