Το κατοστάρι των… 9 εκατ ευρώ: Τρέχουν ΠΑΟΚ και ΣΥΡΙΖΕΡΤ να προλάβουν τις εκλογές!

18:13 20/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Λίγες ημέρες ως τις εκλογές. Δύο εβδομάδες και κάτι, από την… κορύφωση της δημοκρατίας στη χώρα. Και ενώ σε όλες τις κανονικές χώρες του κόσμου σε αυτό το μεταβατικό διάστημα (την προεκλογική περίοδο) δίδεται συνήθως η Εξουσία σε μια σειρά από τεχνοκράτες. Στην Ελλάδα που έχει πάντα ήλιο ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει business. Σαν να

μην υπάρχει αύριο. Δίκαιο έχουν. Αύριο για εκείνους στην εξουσία προφανώς και δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως Εισαγγελείς που περιμένουν. Και την Κυβέρνηση και τα… πλοκάμια τους.

Τους έπιασαν μια φορά με τη γίδα στην πλάτη. Όταν η Τασία παραλίγο να μας δείρει που τολμήσαμε να αμφισβητήσουμε το δικαίωμα της μετάταξης της κόρης της στην Βουλή (των 16 μισθών τον χρόνο). Τους ξανάπιασαν τώρα με την ΕΡΤ. Και δώστε λιγάκι προσοχή σε αυτή την ιστορία. Διότι είπαμε, Εισαγγελείς θα υπάρχουν και αύριο. Και μάλιστα με διάθεση προφανώς να φωτίσουν όλα τα… αγγελικά καμωμένα.

Πριν από λίγο διέρρευσε μια πληροφορία. Πολύ ενδιαφέρουσα. Για τη γνωστή υπόθεση της ΕΡΤ και του ΠΑΟΚ. Των περίφημων συνομιλιών για την υπογραφή του μεγαλύτερου τηλεοπτικού συμβολαίου που δόθηκε ποτέ σε ελληνική ομάδα. Θυμάστε που έγραψε εκείνη την επιστολή στον Δρόσο ότι το Ραδιομέγαρο δεν κάνει προτάσεις συνεργασίας αλλά μόνο δέχεται; Ε, λοιπόν. Την δέχτηκε την… πρόταση του ΠΑΟΚΕΡΤ, μην γελάτε). Και του την επέστρεψε. Εννέα εκατ ευρώ τον χρόνο μεικτά. Για τρία χρόνια. Κάπου 7,5 εκατ ευρώ καθαρά.

Την πήρε την πρόταση λοιπόν ο ΠΑΟΚ. Την έδειξε στη Nova ως όφειλε (καθώς υπήρχε συμφωνία για το δικαίωμα «τελευταίου λόγου» με το συνδρομητικό) και όπως φαίνεται πάμε βουρ για υπογραφές. Με στόχο φυσικά να προλάβουμε τις εκλογές. Να κλειδώσει το deal του αιώνα. Του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα, του Δρόσου, της ΕΡΤ. Και των κοντά 30 εκατ ευρώ που θα φεσωθεί ο Έλληνας φορολογούμενος.

Γιατί τους έπιασε τέτοια πρεμούρα και τρέχουν; Γιατί θέλουν να τα κάνουν όλα πριν από τις εκλογές από τη στιγμή που το Κράτος έχει συνέχεια και τέλος πάντων πρόκειται για μια καθόλα νόμιμη συναλλαγή; Μη ρωτάτε εμάς. Ρωτήστε τους πρωταγωνιστές. Ο κύριος Δρόσος άλλωστε το ανακοίνωσε στην πρόσφατη επιστολή του προς τον Ολυμπιακό. Ότι όταν θα τελειώσουν όλα, θα υπάρξει δημοσιοποίηση του… λογαριασμού.

Ο Τσίπρας καθάρισε με τη ΣΕΚΑΠ. Καθαρίζει και για τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πρωθυπουργάρα… ο Αλέξης. Φίλος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα