Το ενδιαφέρον της Βαλένθια για Σιόβα και ο Ολυμπιακός

15:13 12/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Βαλένθια βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού μετά το σοβαρό τραυματισμό του Εζεκιέλ Γκαράι, ο οποίος θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν. Ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα των νυχτερίδων για να αντικαταστήσει τον άτυχο Αργεντινό αμυντικό είναι και αυτό του Δημήτρη Σιόβα που αγωνίζεται εδώ και χρόνια στη Λεγανές.

Η Βαλένθια κινείται σε γοργούς ρυθμούς μάλιστα για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε κι αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει τελειώσει με την απόκτηση στόπερ. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ,

η ισπανική ομάδα φέρεται να έχει κάνει κρούση ήδη στη Λεγανές για τον Σιόβα, όμως η ομάδα του Έλληνα αμυντικού είναι κάθετη και δεν πουλάει τον ποδοσφαιριστή παρα μόνο εφόσον πληρωθεί η ρήτρα του που είναι 11,5 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί εδώ πως στην Ισπανία υπάρχει η δυνατότητα αν μία ομάδα χάσει παίκτη της με τραυματισμό για πάνω από πέντε μήνες όπως συνέβη με τον Γκαράι, να προχωρήσει σε μεταγραφή για να καλύψει το κενό. Αυτό προσπαθεί να κάνει και η Βαλένθια.

Οι νυχτερίδες είναι ήδη σε επαφή με τη Λεγανές όπως αναφέραμε κι αν θέλουν τον παίκτη θα πρέπει να βγάλουν το ποσό της ρήτρας από το ταμείο τους. Τις εξελίξεις γύρω από το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Σιόβα παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός, καθώς έμμεσα τον απασχολεί μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15% που σημαίνει πως αν η Λεγανές καταφέρει και πουλήσει τον ποδοσφαιριστή με 11.5 εκατ. ευρώ, θα καρπωθεί τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ. Βέβαια στην Ισπανία θεωρούν ότι δεν πρόκειται να φτάσει τόσο ψηλά η μετακίνηση του Έλληνα στόπερ, αλλά και πάλι οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν το ποσοστό μεταπώλησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σιόβας δεν αποτελεί το μοναδικό όνομα που αρέσει στους Ισπανούς, αφού ακόμη δυο στόπερ φέρονται να βρίσκονται ψηλά στη λίστα της Βαλένθια για να καλύψουν το κενό του Γκαράι στο κέντρο της άμυνας, ενώ όλα θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή για την ενίσχυση ή μη της Βαλένθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα