Το BMW Group στον δρόμο προς την ηλεκτροκίνηση

09:38 2/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Στον δρόμο προς την ηλεκτροκίνηση, το BMW Group θα προσφέρει μέσα σε δύο χρόνια, πέντε ηλεκτρικά οχήματα μαζικής παραγωγής. Πέραν του BMW i3, φέτος ξεκινά η παραγωγή του ηλεκτρικού Mini, το 2020 θα ακολουθήσει το BMW iX3 και το 2021 το BMW iNEXT με το BMW

i4.

Μαζί με τα plug-in υβριδικά οχήματα, όπως είναι οι BMW Σειρά 3, BMW Σειρά 7, BMW X5, BMW X3 και BMW X1 με μακρύ μεταξόνιο, ο Όμιλος διαθέτει μια πλούσια γκάμα τέτοιου είδους οχημάτων.

Μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα πάνω από 10 πλήρως ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων, ενώ έως το 2025, ο Όμιλος θα προσφέρει τουλάχιστον 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα, τα μισά εκ των οποίων θα είναι πλήρως ηλεκτρικά.

Μάλιστα, ο Όμιλος δεν αναζητά λύσεις που αφορούν τον εξηλεκτρισμό των κατοίκων των πόλεων, αλλά και αυτούς που διαμένουν σε αγροτικές περιοχές.

Σχετικά με τους κατοίκους των πόλεων, ήδη τα plug-in υβριδικά οχήματα έχουν δώσει τα πρώτα αποτελέσματα, για παράδειγμα στην Ολλανδία. Σύμφωνα με αυτά, οι πελάτες έκαναν χρήση ηλεκτροκίνησης σε ποσοστό άνω του 90% σε μια οριοθετημένη ζώνη μέσα στο Ρότερνταμ.

Πηγή: BMW Group

Keywords
Τυχαία Θέματα