Την είπε στους νέους ΝΒΑers ο Έντι Τζόνσον (pic)

14:37 5/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Το ΝΒΑ έχει σταματήσει και για να καλύψει το κενό των αγώνων το ESPN και το NBA TV μεταδίδουν παιχνίδια από το παρελθόν. Έτσι ο Έντι Τζόνσον είχε την ευκαιρία να δει ματς των εποχών που μεσουρανούσε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Fast Eddie λοιπόν, έκανε το σχόλιο του για τους νέους NBAers, οι οποίοι πλέον ζητούν και περισσότερο ξεκούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια παρόλο που είναι υγιείς (load management).

Συγκεκριμένα

ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού έγραψε στο twitter: «Παρακολουθώ όλους αυτούς τους παλιούς αγώνες του ΝΒΑ στο NBA TV και το ESPN και ξέρω πώς αισθάνονται οι (τότε) παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν το παιχνίδι που αγαπούν. Θέλω να το θυμούνται αυτό (οι νέοι) όταν αναφέρονται στο load management, όπου κάθονται σε αγώνες που θα μπορούσαν να παίξουν! Μην παίρνετε τίποτα δεδομένο!».

I am watching all these old @Nba games on @NBATV and @espn and I know how current players must feel not being able to play the game they love. I want them to remember this in regards to Load Management and sitting out games they could have played! Never take it for granted!

— Eddie A Johnson (@Jumpshot8) April 5, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα