Τιάγκο Σίλβα : «Να πάω στο Μουντιάλ, πρωτάθλημα με την Τσέλσι»

09:39 22/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Τιάγκο Σίλβα γίνεται σήμερα 36 χρονών.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, παρά το προχωρημένο (για ποδοσφαιριστή) της ηλικίας του, εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα του στην Premier League, αλλά και να συμμετάσχει στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Σίλβα μετρά 89 συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας, έχει αγωνιστεί σε τρία Μουντιάλ και σε αυτό του Κατάρ θα είναι 38 ετών.

«Κανονικά,

στα 35-36 οι παίκτες φεύγουν από την Premier League, αλλά εγώ κάνω τα πράγματα αντίστροφα. Βοηθά όταν σε καλωσορίζει τόσο θερμά ένας προπονητής που έπαιζε μέχρι πρόσφατα, γιατί στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ισχυρές προκαταλήψεις σχετικά με την ηλικία των παικτών», τόνισε αρχικά ενώ εν συνεχεία πρόσθεσε:

«Η προοπτική να παίξω στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Θα είμαι 38 ετών τότε και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για να είμαι σε καλή κατάσταση. Αυτό που με παρακινεί, ημέρα με την ημέρα, είναι η… πείνα να κερδίσω όλα όσα μπορώ να καταφέρω. Ερχόμενος στην Premier League, ο κύριος στόχος μου είναι να κερδίσω τον τίτλο του πρωταθλήματος και είμαι βέβαιος ότι θα αγωνιζόμαστε για αυτό σε κάθε βήμα της διαδρομής».

Keywords
Τυχαία Θέματα