Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Φρεντ (vids)

22:08 7/12/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, επικρατώντας 2-1 της Σίτι στο Έιτιχαντ. Ωστόσο, το παιχνίδι επισκιάστηκε από ένα κρούσμα ρατσισμού σε βάρος του Φρεντ, το οποίο έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις στον αγγλικό Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Περίπου στο 70′, ο Φρεντ πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, όταν θεατές εκτόξευσαν εναντίον του ένα πλαστικό μπουκάλι και έναν αναπτήρα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος κρατώντας το κεφάλι του, ενώ τα αντικείμενα φάνηκαν καθαρά στα τηλεοπτικά πλάνα.

Ωστόσο,

το χειρότερο ήταν οι αντιδράσεις μερικών οπαδών της Σίτι, οι οποίοι κάθονταν στις πρώτες θέσεις. Από τη στιγμή που ο Φρεντ κατευθυνόταν στο κόρνερ, ακούγονταν κραυγές που παραπέμπουν σε μαϊμού, ενώ όταν ο παίκτης δέχτηκε το αντικείμενο, ένας θεατής έκανε και ρατσιστικές χειρονομίες…

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλοι οπαδοί της Σίτι αντέδρασαν, όπως μία μητέρα η οποία πήρε το παιδί της και αποχώρησε…

Είναι δεδομένο ότι το κρούσμα ρατσιστικής βίας θα προκαλέσει την αντίδραση της Premier League, ενώ τα πρόσωπα των δραστών διακρίνονται ξεκάθαρα στα πλάνα του βίντεο. Συνεπώς, θεωρείται σίγουρο ότι η αγγλική αστυνομία θα αναλάβει δράση με τη συνδρομή των ανθρώπων της Σίτι.

Ακούστε τους ήχους την ώρα που ο Φρεντ πηγαίνει στο κόρνερ…

Manchester United’s midfielder Fred being racially abused today during the derby.
Say NO to racism ❌#MUCF#MCIMUN pic.twitter.com/MKVoqO6azK

— Chingy (@chingy11587273) December 7, 2019

Δείτε τον οπαδό που παριστάνει τη μαϊμού, στην πρώτη σειρά και πίσω από τον Φρεντ:

Foi confirmado que Fred e outros jogadores do Manchester United sofreram ataques racistas na partida de hoje, espero que identifiquem os responsáveis.

Absolutamente ridículo. pic.twitter.com/AUQlrf8ZXj

— Busby Babes Brasil (@BusbyBabesBr) December 7, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα